in

„Info Camera Italia”, TOTUL despre activitatea Camerei de Comerţ de la Roma. A apărut noul număr al revistei CCIRO Italia

Reprezentanţa Camerei e Comerţ şi Industrie a României din Italia (CCIRO Italia) anunţă apariţia unui nou număr al publicaţiei „Info Camera Italia”, nr. 2/2014, care prezintă nu numai activităţile şi realizările organizaţiei, dar cuprinde şi interviuri în exclusivitate cu personalităţi ale vieţii politice, economice şi culturale.

Acest număr cuprinde un interviu în exclusivitate cu primul ministru al României, Victor Ponta, în care acesta vorbeşte despre atitudinea guvernului român faţă de românii din diaspora care vor să investească în ţară, dar şi despre strategia PSD în raport cu oamenii de afaceri în general.

Victor Ponta a pus ochii pe economiile diasporei: „Românii din afară sunt oricând bineveniţi să investească acasă”

Acest număr mai conţine relatări despre forumurile economice de la Roma, Florenţa, Verona şi Chieti, informaţii despre acordul semnat cu organizaţia Confartigianato Imprese Roma, ultimele ştiri despre Târgul România Italia de la Roma, interviuri interesante cu Lavinia Şandru şi Corneliu Dinu.

Într-o prezentare grafică de calitate, revista este bilingvă, cu textele în română şi italiană, şi se adresează deopotrivă întreprinzătorilor italieni şi români.

Camera de Comert a Romaniei in Italia anunta deschiderea unui nou ciclu de forumuri economice

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reforma pieței telecomunicațiilor: tarifele de roaming în UE vor fi eliminate

Victor Ponta a pus ochii pe economiile diasporei: „Românii din afară sunt oricând bineveniţi să investească acasă”