in

“Corbii” din PDL Diaspora, rămaşi fără calorifere

William Brînză este acuzat de colegii de partid ar fi plecat cu caloriferele din sediul PDL Diaspora. Principalii acuzatori sunt colegii săi de partid, senatorul Viorel Badea şi deputatul Eugen Tomac. William Brînză îi numeşte "corbi" care i-au râvnit funcţia şi sediul!

Fostul şef al PDL Diaspora este acuzat de colegii de partid că după ce şi-a dat demisia, a devastat şi golit sediul PDL Diaspora din curtea sediului central al PDL, din Aleea Modrogan, în Bucureşti.

Fotografiile postate pe Facebook arată o încăpere cu pereţii sparţi, fără întrerupătoare şi calorifere. Brînză se apără declarând că firma de la care a închiriat mobilierul şi-a recuperat materialele.

 Pe contul de Facebook intitulat "Tineretul Naţional Liberal", precum şi al senatorului Viorel Badea, au fost postate 9 fotografii care arată starea în care se află sediul PDL Diaspora din Modrogan.

Din comentariile user-ilor reiese faptul că vinovat pentru devastarea sediului ar fi ex-deputatul William Brînză. "Singurul remediu pentru acest "pacient" este excluderea din PDL, ca să nu îl mai chinuie talentul…" a fost replica senatorului Badea, referindu-se la Brînză.

"Am înţeles că domnul Brînză a plecat cu tot cu caloriferele din sediu. Probabil vom avea o discuţie în Biroul Permanent Naţional şi vom acţiona în consecinţă", a declarat, pentru gândul.info, prim-vicepreşedintele PDL Diaspora, Eugen Tomac.

"Informaţii false"

Replica lui Brânză a venit tot prin intermediul Facebook. Acesta motivează astfel situaţia din sediu: "Mesajele postate pe facebook de anumiţi membrii PDL şi preluate de unele publicaţii şi televiziuni, potrivit cărora aş fi devastat sediul PDL Diaspora, mă determină să vin cu lămuriri. Sunt informaţii false care au rolul să denigreze imaginea mea şi a celor care au ales să-mi rămână alături.

Am avut demnitatea de a-mi da demisia din funcţia de preşedinte PDL Diaspora. Am pierdut alegerile şi mi-am asumat eşecul, moment în care am lăsat drum liber corbilor ce au râvnit funcţia şi sediul. Pentru ei este doar o funcţie şi o clădire, pentru mine şi echipa mea sediul a fost casa noastră şi a românilor din străinătate.

Atunci când nu există Organizaţia PDL Diaspora şi băteam pe la uşile mai marilor din PDL pentru a aproba înfiinţarea ei, când nu aveam un sediu, contestatarii de azi, iubitori peste noapte ai românilor din străinătate, cunoşteau diaspora doar din postura de turişti.

Am construit şi am pus suflet pentru a avea o Organizaţie. În timp ce noi ne-am petrecut o vară pentru a renova clădirea cei care astăzi aruncă cu pietre se distrau la munte sau la mare. În timp ce noi cărăm mii de cărţi şi făceam sute de kilometri zilnic, săptămână de săptămână, pentru a ajunge la românii noştri din străinătate, unde erau aceşti mari iubitori de diaspora?

Trist este că unii dintre tinerii democrat liberali, pe care nu i-am văzut deschişi în a ne fi alături la sutele de acţiuni pe care le-am organizat, acum au căzut în plasa unor seniori mânaţi de interese meschine şi critică fără să ştie adevărul.

Atunci când frigul pătrundea în clădirea încălzită doar cu nişte sobe vechi, când facturile aveau câteva zerouri în coadă, unde erau aceşti iubitori ai diasporei? Ne-a fost alături o firmă care ne-a împrumutat o centrală, calorifere şi televizoare pe care era normal să le returnăm.

Este trist că nici acum unii dintre noi, care pretindem că suntem oameni de echipă, nu am înţeles că prin aroganta şi denigrare vom face rău, în primul rând partidului. Imaginea PDL este terfelita şi târâtă în noroi tocmai de cei care pretind că iubesc acest partid, deşi faptele demonstrează contrariul.

Acum au drum liber să-şi facă un sediu aşa cum şi-l doresc. Acum, poate vor afla ce înseamnă să întreţii un sediu şi ce responsabilităţi îţi revin în calitate de preşedinte PDL Diaspora. Eu şi echipa mea vom continua să fim alături de diaspora pentru că ea este sufletul nostru, iar problemele ni le vom rezolva în interior din respect pentru PDL şi pentru cei care au construit şi cred în acest partid."

A.R.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mădălina Ghenea, mai apreciată decât Naomi Campbell

Criza reduce natalitatea: doar 13.650 de copii s-au născut în decembrie 2012