in

Gerard Butler se pregăteşte să îi cunoască pe părinţii Mădălinei Ghenea

După ce i-a vizitat pe părinţii iulibutui ei, în Scoţia, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler plănuiesc să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în Româmia, la Slatina.

Cu acest prilej, celebrul actor de la Hollywood i-ar putea cunoaşte părinţii celebrei românce care i-a înnebunit pe italieni şi americani.

 

Vor petrece sărbătorile de iarnă la Slatina

Mădălina Ghenea, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut, într-un interviu acordat Pro TV, că a trecut un fel de examen când a fost în Scoţia să-i cunoască pe părinţii lui Gerard. Întrebată dacă şi el îi va cunoaşte părinţii, Mădălina a lăsat să-i scape: „Nu pot să vorbesc despre planurile de vacanţă”. Reporterul a insistat, întrebând dacă e vorba despre vacanţa de iarnă sau cea de vară. „Nu, deja am spus prea mult. Şi oricum, vacanţa de vară este prea departe”, a spus Mădălina.

A plecat din România ca să îşi ajute familia

Mădălina Ghenea a plecat la vârsta de 14 ani dintr-un cartier modest din Slatina, în Italia, cu un singur gând: să schimbe destinul familiei ei: „Tata era plecat, lucra în Israel, mamei i-a fost foarte greu să ne creasca. Ne-a crescut singură şi mi-am dorit să o ajut”. La început, îşi aminteşte că nu-şi putea cumpăra nici măcar o îngheţată în Italia. În prezent, după 11 ani de când a plecat de acasă, frumoasa româncă îşi trăieşte visul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii trăiesc cel mai puţin dintre europeni

Corina Neguţ, covergirl la Montecatini Terme