in

FOTO/VIDEO Andreea Marin, din nou la ”Surprize, surprize”

Emisiunea care a adus lacrimi de fericire multor români, “Surprize, surprize”, va fi din nou difuzată de Televiziunea Română, sâmbătă, 14 aprilie.

Din păcate, este vorba despre o singură ediţie specială, când Andreea Marin şi Cove vor reface cuplul care a realizat cel mai mare succes al unei emisiuni TV de divertisment din istoria TVR, cu cea mai mare audienţă şi cele mai multe sezoane.

Andreea Marin şi Cove, din nou la TVR

Fanii Andreei Marin şi ai celebrei emisiuni de la TVR vor avea parte de o mare surpriză. În acelaşi format cu care a cunoscut succesul, emisiunea “Surprize, surprize” va fi prezentată de Andreea Marin şi Cove. În ediţia specială “Răzushow”, Mihai Răzuş reface cuplul care a adus cel mai mare succes unei emisiuni TV de divertisment. De asemenea, Andreea Marin şi Cove vor avea parte de surprize, în sâmbăta de dinaintea Paştelui, şi se vor reîntâlni cu întreagă echipă a emisiunii “Surprize, surprize!”.

9 ani, 18 sezoane

“Surprize, Surprize” a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. Emisiunea a rulat timp de 9 ani, începând cu 1999, 18 sezoane. Cea mai spectaculoasă parte a programului consta în reîntâlnirea unor oameni apropiaţi (rude, prieteni), pe care distanţa sau lipsurile materiale îi despărţiseră vreme îndelungată. Întâlnirile reprezentau o surpriză pentru unul dintre participanţi, acesta fiind deseori copleşit de situaţie şi dând frâu liber exteriorizării emoţiilor. Îmbrăţişările şi lacrimile dădeau o notă dramatică şi sentimentală show-ului. O altă secţiune a programului o reprezenta dimensiunea artistică. Emisiune a avut ocazia sa fie gazda a nume mari ale industriei muzicale internaţionale, printre care: Bonnie Tyler, Demis Roussos, Boney M, Richard Clayderman, Julio Iglesias Jr., Samanta Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys, Al Bano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Învăţăturile Episcopului Siluan (IV) Despre vieţile sfinţilor şi tinerii români din Italia

Biserică ortodoxă pentru românii din Verona: “Un vis împlinit”