in

Franța: autostopistă de 18 ani violată și bătută de un șofer român de tir

Faptele s-au petrecut în noaptea dintre 15 și 16 august, în parcarea unei stații de servicii din Gradignan, regiunea Bordeaux. Șoferul, reținut pe 21 august în Maine-et-Loire, este acuzat că a violat-o pe tânără și l-a agresat pe iubitul acesteia care a asistat neputincios la scenă.

În seara de 15 august, cei doi tineri s-au oprit în stația de servicii din Gradignan pentru a-și petrece noaptea acolo. La un moment dat, au fost abordați de șoferul român care le-a propus să doarmă în cabina tirului său. Bărbatul s-a arătat deosebit de amabil, punându-le la dispoziție mâncare și țigări, și spunându-le că el va dormi în cabina unui coleg. Însă în timp ce cuplul se odihnea, individul a intrat în cabină și a blocat portierele, începând să o lovească pe fată cu pumnii în față. Iubitul fetei a încercat să intervină, însă și el a fost lovit cu brutalitate. După ce a violat-o pe tânără, sub ochii partenerului ei, i-a dat afară pe cei doi din cabină, păstrând hainele autostopistei cu scopul de a lăsa cât mai puține urme.

Anchetatorii francezi au reușit să-i dea de urmă șoferului în scurt timp, deși acesta a evitat să circule pe autostrăzi. În final, a fost arestat la Maine-et-Loire pe itinerarul pe care trebuia să-l respecte și pe care anchetatorii l-au obținut de la societatea angajatoare din România: «Este un individ deosebit de periculos, nu este exclus să fi comis și alte fapte similare în Franța», a comentat procurorul de caz.

CITEȘTE ȘI:

Italia: român dat în urmărire de patru ani pentru tentativă de viol, arestat la Tortona

Medic italian de 70 de ani, a violat și constrâns nevasta româncă să devină escort pentru clienți înstăriți. Arestat la Calatabiano

Roma, au violat o femeie însărcinată în șapte luni. Niște bestii!

Oroare la Genova, a abuzat sexual un infirm italian, l-a legat cu un lanţ de gât şi l-a violat

Udine, violență incredibilă: ea refuză raportul sexual, el o aruncă de la fereastră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bordel cu românce la Vittoria, vecinii exasperați de mulțimea de bărbați ce roiesc în jurul casei

Ai rămas cu pete maronii după bronzul de vară? Iată soluția