in

După relaţii de iubire nereuşite cu staruri hollywoodiene, Mădălina Ghenea confirmă legătura cu un celebrul stilist

Uneori zvonurile corespund realităţii. Este cazul Mădălinei Ghenea care, după Festivalul de la Sanremo, şi-a găsit iubirea. Noul logodnic este Philipp Plein, celebrul stilist, apărut anul trecut la TV ca jurat în programul Forte Forte Forte.

După ce a săptămânalul Chi a vorbit despre această nouă relaţie, cei doi au făcut imediat publică legătura lor. Au ales reţelele de socializare, şi în special Instagram, unde atât Mădălina cât şi Philipp sunt activi. Plein a publicat o poză duioasă în care este cu Mădălina, în timp ce aceasta a preferat să-şi posteze mâinile împletite cu cele ale noului iubit.

După flirtul cu Marco Borriello şi poveştile de iubire sfârşite prost cu actorii de la Hollywood Gerard Butler şi Michael Fassbender, Mădălina Ghenea şi-a găsit în sfârşit dragostea.

Philipp Plein, 37 de ani, este neamţ şi este fondator al mărcii de modă omonime care propune accesorii şi îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii. Plein este tatăl micuţului Romeo Prince, născut în urmă cu trei ani din relaţia cu un model brazilian.

Philipp Plein este celebru pentru poveştile şi povestioarele sale de copertă: printre cuceririle sale, adevărate sau presupuse, figurează pe de-altă parte Lindsay Lohan, venezueleanca Aida Yespica şi Cecilia Capriotti.

Plein soseşte după marile deziluzii suferite de Mădălina din cauza relaţiilor de iubire nereuşite cu starurile hollywoodiene Gerard Butler şi Michael Fassbender: relaţii ce au durat circa un an şi au explodat când totul părea că se îndreaptă spre drumul cel bun.

Va reuşi irezistibilul stilist playboy să se descurce mai bine decât iluştrii săi predecesori?


Citește și:

Mădălina Ghenea, inșelata din nou de Gerard Butler: Prietenii m-au avertizat că e afemeiat

Mădălina Ghenea s-a logodit cu fotbalistul italian Marco Borriello

Mădălina Ghenea, un adevărat triumf la Sanremo. ”Pe lângă frumuseţe, are multă clasă”

Mădălina Ghenea la Sanremo îngheaţă publicul cu amintiri gri din România: «Toţi într-o cameră lipiţi de televizor, tata venea obosit de la muncă»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Blog Gad Lerner: ”Italianul care ucide un român nu e ştire”

Român de 49 de ani, mort în accident pe autostradă lângă Treviso