in

Bianca Andreea Gherghina, dispărută la Roma după ce a lăsat un bilet partenerului: ”V-am iubit mereu, ai grijă de Chiara”

Bianca Andreea Gherghina a dispărut în neant din Roma. Femeia, româncă de 36 de ani, de mai mult timp în Italia, marţi 26 ianuarie dimineaţa şi-a însoţit fiica de 3 ani la grădiniţă şi apoi şi-a făcut pierdute urmele.

A lăsat un bilet partenerului de viaţă: „V-am iubit mereu, ai grijă de Chiara”.

După cum relatează Il Messaggero, marţi la ora 9 l-a sunat pentru ultima dată: „Un discurs scurt prin care nu a explicat motivele plecării şi printre lacrimi i-a salutat pe toţi fără a mai răspunde la apelurile repetate. Celularul a încetat să sune în jurul orei 19 şi potrivit anchetatorilor ar fi fost abandonat de femeie la Largo Labia, la câţiva paşi de Fidene. Aparatul s-a conectat la celula din acea zonă înainte de a se închide definitiv”, a povestit partenerul ei.

Alarma a fost dată de partenerul de viaţă al femeii, Massimiliano, care nu-şi poate explica motivul acestui gest:

„Bianca a ieşit din casă ieri dimineaţă pentru a o însoţi pe micuţa noastră la grădiniţa din Fidene, unde locuim, cu ea avea telefonul mobil. A lăsat acasă toate documentele şi cardul bancar. A luat la ea circa două sute de euro în numerar. Am găsit portofelul în cameră, înăuntru era un bilet de-al său cu aceleaşi cuvinte pe care mi le-a spus la telefon. Bianca este o mamă grijulie şi nu s-a îndepărtat niciodată de noi. Însă în ultimul timp a avut diferite probleme la muncă”.

Bianca Andreea Gherghina lucra ca ospătar într-un cunoscut restaurant din centrul Romei, în apropiere de Fontana di Trevi. În ultimele săptămâni se plângea de tensiuni şi neînţelegeri cu angajatorul, după cum a povestit Massimiliano: „Recent am văzut-o cu adevărat încercată şi obosită. Lucra chiar şi 14 ore pe zi şi nu mai rezista”.

Marţi, când a ieşit din casă, Bianca purta pantaloni şi geacă neagră şi o poşetă neagră. Tocmai cu o zi înainte îşi tăiase părul aproape la zero şi l-a vopsit în roşu.

Oricine o vede este rugat să o contacteze pe cumnata Valentina la numărul 338.8270715.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Congresul diasporei, bătaie de joc sau indiferenţă totală?

Cerano, impact la mare viteză: mort un tânăr român de 22 de ani