in

Încăierare de proporții între români într-o parcare din Ragusa, 8 arestări

Opt persoane au fost arestate de carabinieri pentru o încăierare în care a fost implicată şi o femeie gravidă care a fost denunţată în stare de libertate. Şase patrule ale carabinierilor au intervenit pe 1 noiembrie în parcarea unui supermarket din Ispica (Ragusa), unde un grup de persoane s-a luat la bătaie.

La vederea carabinierilor, participanţii la încăierare au încercat să fugă pe câmpurile din apropiere însă au fost blocaţi de militari. La încăierarea violentă, izbucnită din motive neînsemnate, au participat 9 cetăţeni români, toţi fără domiciliu stabil, 8 din ei fiind arestaţi.

Este vorba de: Nica Iulian, Timofte Dumitru, Bicău Teodor, Lupaşcu Daniel, Onalan Constantin, Lupaşcu Florin, Lupaşcu Petru, Mandache Petronel Lulu.

În încăierare a fost implicată și o femeie, N.M., de 29 de ani, cetăţeană română, care, deşi este însărcinată, a participat la violenta bătaie.

Pe timpul încăierării românii s-au agresat cu o ferocitate deosebită, luându-se la pumni şi picioare şi, în plus, unul dintre ei, ţinând în mână un cuţit de tipul celor interzise, l-a lovit de câteva ori pe un alt conaţional care, apoi, a fost transportat la Urgenţa din Modica pentru diferite răni produse prin tăiere la frunte şi la coapsa stângă. Carabinierii, după ce i-au reţinut pe toţi responsabilii, nu fără dificultăţi, i-au dus la cazarmă unde toţi au fost declaraţi în arest pentru infracţiunea de încăierare. Acum se află la închisoarea din Ragusa.

Sunt în curs cercetări din partea carabinierilor pentru a se stabili cauzele care au declanşat bătaia de proporţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Foggia, simulează furtul maşinii pentru a ascunde că a accidentat şi ucis o româncă

Cel mai recent raport 2015: ”Sunt 1,132 milioane de români în Italia”