in

Foggia, simulează furtul maşinii pentru a ascunde că a accidentat şi ucis o româncă

A fost descoperit piratul străzii care la Foggia a ucis o prostituată de 25 de ani în seara de Halloween. Este vorba de un frizer de 32 de ani, fără antecedente penale, denunţat pentru omor din culpă: s-a prezentat la carabinieri simulând furtul propriului autoturism. Victima era româncă.

A accidentat o tânără femeie pe şoseaua de centură a Foggiei şi a fugit. Apoi a denunţat furtul autoturismului său pentru a îndepărta eventualele suspiciuni în privinţa sa. O simulare stângace ce nu i-a păcălit pe carabinierii de la unitatea din Foggia, care l-au denunţat pentru omor din culpă.

Accidentul a avut loc în seara de Halloween. La 21.30, pe şoseaua de centură, un Citroen C3 gri a lovit-o pe românca Doiniţa Viorica Liunita şi apoi a fugit lăsând femeia agonizând într-un punct de staţionare de pe drumul statal 673. Femeia a primit la scurt timp ajutor de la operatorii 118, alertaţi de alţi automobilişti. Transportată la Serviciul de Urgenţă din localitate, starea sa a fost considerată imediat deosebit de gravă. A fost transportată la spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo, în comă, unde a decedat luni 2 noiembrie dimineaţă.

Între timp carabinierii au demarat anchetele pentru a ajunge la piratul străzii, strângând de la faţa locului diferite fragmente de faruri şi parte dintr-o bară de protecţie a unei maşini gri care, potrivit cercetărilor efectuate şi a mărturiilor strânse, a lovit femeia cu viteză mare. Răsturnarea de situaţie a avut loc a doua zi, când un foggian de 32 de ani a denunţat furtul propriei maşini, un Citroen C3 de culoare gri.

Maşina a fost găsită câteva ore mai târziu pe via Forcella: avea partea anterioară dreaptă grav distrusă şi urme evidente de sânge pe rama parbrizului. Dus la cazarmă, după o tăcere iniţială bărbatul a cedat mărturisindu-şi vina şi admiţând că a fugit şi a simulat furtul vehiculului pradă panicii: a fost denunţat pentru omor din culpă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, statisticile spun clar: străinii comit infracţiuni mai puţin grave decât italienii

Încăierare de proporții între români într-o parcare din Ragusa, 8 arestări