in

Ragusa, abuzuri sexuale asupra a două fetiţe românce: italian arestat

Carabinierii din Ragusa l-au arestat pe Rosario Scrofani (foto), ragusan de 54 de ani, care din octombrie 2013 este în arest la domiciliu, pentru „viol” agravat (fiindcă a fost comis în dauna unor minori) şi continuat (fiindcă a recidivat).

De data aceasta este vorba de o măsură definitivă. Scrofani a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru fapte pentru care a fost arestat prima dată pe 3 aprilie 2013: abuzuri sexuale asupra a două fetiţe românce, fiicele partenerei sale din acea vreme.

Anii aceştia bărbatul a fost de mai multe ori în centrul atenţiei cronicii judiciare din capitala siciliană, în special pentru pronunţata sa înclinaţie pentru evadare din arest domiciliar: denunţat de zeci de ori pentru evadare numai în 2015, arestat în flagrant de 6 ori, odată chiar şi pentru „ultraj” şi „vătămare corporală”.

De data aceasta, potrivit sentinţei de condamnare, devenită definitivă pe 1 iulie, pentru bărbatul de 54 de ani s-au deschis porţile penitenciarului din Ragusa: bărbatul a fost găsit de militari şi arestat. Scrofani a fost dus la penitenciarul din Ragusa, unde va ispăşi pedeapsa detentivă până în aprilie 2018.


Termini, prostituție de minori, preot arestat. «Ne dădeau între 20 și 50 de euro de fiecare dată»

Profesorul sicilian care abuza de copii români, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

Plaja din Tor San Lorenzo, lângă Roma, român acuzat de pedofilie, la un pas de a fi linşat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eugen Tomac: Iată dovada că PSD și PNL NU DORESC votul prin corespondență

Vremuri grele pentru imigranții din Italia: 17% nu au un loc de muncă