in

Căutări disperate în Italia: Cioban român dispărut, de negăsit după opt zile

Un cioban român de 42 de ani din Sant’Angelo in Pontano, o comună din provincia Macerata, regiunea Marche, a dispărut de opt zile, iar autoritățile locale au declanșat o amplă operațiune de căutare. Echipe de salvare, incluzând pompieri, carabinieri, salvatori alpini și protecția civilă, au folosit drone și trei unități canine pentru a peria zona accidentată, însă fără succes până acum.
>>> Torino, român de 28 de ani a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii la gunoi

Cioban român dispărut, de negăsit după opt zile

Alerta a fost dată de fratele bărbatului, care nu a mai reușit să ia legătura cu el. Căutările au fost suspendate pe timp de noapte, urmând să fie reluate a doua zi. Operațiunile vor continua până când se vor descoperi noi indicii care să ajute la localizarea bărbatului, scrie cronachemaceratesi.it.

Zona în care se desfășoară căutările, Contrada Perilli, este deosebit de dificilă și accidentată, ceea ce face intervențiile mai complicate. Nu se știe cu exactitate dacă bărbatul mai este încă în acea zonă sau dacă s-a deplasat în alt loc. De asemenea, nu se cunoaște dacă avea cu el un telefon mobil în momentul dispariției. Autoritățile locale coordonează în continuare căutările, dar fără o pistă concretă, acestea se desfășoară în condiții foarte dificile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

San Benedetto: O româncă îl bate pe fostul iubit italian, apoi îi dă foc, în urma unei dispute privind proprietatea unui automobil