in

Momente de groază la Roma: Un român dezlănțuit a distrus containere de gunoi și mașini parcate – VIDEO

Duminică de groază la Roma: la bustul gol, un român furios a răsturnat containere de gunoi pe stradă și a avariat opt ​​mașini parcate. Zeci de cereri de intervenție pe 112 de la rezidenți. Bărbatul a fost reclamat la poliție. Incidentul șocant a avut loc duminică după-amiază, în zona Ponte Lungo, între Re di Roma și San Giovanni din Roma, când un bărbat, fără tricou, s-a dezlănțuit și a provocat daune considerabile. Inițial, acesta a vizat coșurile de gunoi, iar ulterior, a trecut la mașinile parcate, provocând haos și teroare printre locuitorii din zonă.

Torino, român de 28 de ani a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii la gunoi

Român furios a răsturnat containere de gunoi

Incidentul a avut loc în jurul orei 16:00, pe 13 octombrie, pe strada Saluzzo, care leagă Via Appia Nuova de Via Tuscolana. Locuitorii au fost alarmați de zgomotele puternice care răsunau din stradă. În fața clădirii cu numărul 36, un bărbat dezbrăcat la bustul gol a început să lovească cu pumnii și picioarele coșurile de gunoi pentru reciclare, răsturnându-le și mutându-le din loc. Loviturile violente au răsunat puternic pe toată strada, scrie Roma Today.

După ce și-a vărsat furia pe coșurile de gunoi, bărbatul s-a îndreptat către mașinile parcate, lovindu-le în același mod. În total, opt vehicule au fost avariate în urma atacului său. Locuitorii au sunat imediat la poliție, iar la fața locului au intervenit echipaje ale poliției de la comisariatul San Giovanni, care l-au găsit pe bărbat în plină acțiune. Acesta a fost identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 40 de ani, fără adăpost, și a fost denunțat în stare de libertate pentru distrugere.

Italia, a terminat facultatea, dar e bucuroasă că s-a angajat ca gunoieră: „Îmi cumpăr mașină”

Incidentul a fost surprins de un locuitor al zonei, care a postat imagini video pe rețeaua socială Welcome to Favelas. Videoclipul a atras numeroase comentarii ironice din partea utilizatorilor. Unul dintre ei a glumit: „Sylvester Secchione”, în timp ce alții au făcut referiri la filmul „Rocky”: „Și Rocky făcea asta, dar cu carcasele în camerele frigorifice”. Alți utilizatori au continuat cu umorul: „Sylvester Bidone”, dar și mesaje de resemnare: „Roma a devenit invivibilă, un total declin”.

Conform autorităților locale, coșurile de gunoi răsturnate au fost repuse în locul lor de către compania de salubritate AMA, la câteva ore după acest act de vandalism. Acest incident subliniază o problemă tot mai prezentă în marile orașe, unde locuitorii se confruntă cu acte de vandalism și un sentiment crescut de nesiguranță.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alarmă în Italia: sosește varianta australiană a gripei, cea mai severă din ultimii 10 ani