in

Torino, român de 28 de ani a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii la gunoi

Un român aruncă o comoară la gunoi – Poliția recuperează o sumă impresionantă de bani și bijuterii de valoare dintr-un rucsac aruncat într-un container. Un incident surprinzător a avut loc în apropiere de Piazza Bernini, când poliția a descoperit un rucsac ce conținea 123.000 de euro în numerar și mai multe bijuterii de valoare, toate ascunse într-un container de gunoi. Întreaga situație a început aparent banal, cu un control de rutină.

Un cuplu de români a jefuit bijuterii din centrul Romei, pradă de 110 mii de euro

Un român aruncă o comoară la gunoi, poliția intră în alertă

Incidentul a avut loc într-o după-amiază ploioasă, în jurul orei 15:00, când o patrulă de poliție a observat un automobil cu un far spart în zona Piazza Bernini. Când s-au apropiat pentru a investiga, polițiștii au observat că un tânăr de 28 de ani, de origine română, a ieșit brusc din mașină cu un rucsac voluminos în spate și a început să fugă pe Via Cialdini. Polițiștii l-au urmărit și au observat că, înainte de a fi prins, bărbatul s-a debarasat de rucsac, aruncându-l într-un container de gunoi.

După ce l-au oprit și percheziționat, polițiștii au găsit rucsacul abandonat în container, unde au avut parte de o surpriză: în interior se aflau aproximativ 123.000 de euro în bancnote de valoare mică și medie, alături de mai multe bijuterii. Bărbatul nu a putut oferi nicio explicație plauzibilă pentru proveniența banilor și a bijuteriilor și nici pentru motivul pentru care a încercat să scape de rucsac, scrie La Repubblica.

Badantă româncă denunțată pentru furtul bijuteriilor unor bătrâni bolnavi în Italia. „Îmi cer scuze pentru ce-am făcut”

Denunțat pentru tăinuire

Tânărul, care a încercat de mai multe ori să fugă chiar și în timpul percheziției, a fost reținut și ulterior denunțat pentru tăinuire. Poliția continuă să investigheze proveniența bunurilor găsite și să stabilească dacă acestea fac parte din activități ilegale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Acuzat de hărțuire sexuală: Angajator italian în mijlocul unui scandal grav cu o îngrijitoare româncă

sacrificiu tata

Italia: parcurge zilnic 70 km pentru a-și duce fiica la școală, sacrificiul zilnic al unui tată