in

Băiețel de 10 ani moare la școală în timpul pauzei: și-a pierdut brusc cunoștința

Băiețel de 10 ani moare la școală – Tragedie într-o școală din Quarto, în provincia Napoli, unde un copil de 10 ani și-a pierdut viața în timpul orelor de școală. Episodul a avut loc în dimineața târziei de vineri, 11 octombrie, la institutul „Borsellino”, situat în via Crocillo. Potrivit primelor informații, drama s-a petrecut în pauză: băiețelul, în împrejurări încă de lămurit, s-a prăbușit brusc la pământ, pierzându-și cunoștința. În ciuda intervenției imediate a personalului școlii și a încercărilor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru copil.

Tragedie la Cremona: un băiețel de 6 ani s-a prăbușit la școală și a murit. „Este ceva de neconceput”

Băiețel de 10 ani moare la școală în timpul pauzei

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a strânge mărturii, încercând să reconstituie cele întâmplate. Având în vedere caracterul brusc al decesului și vârsta fragedă a victimei, este probabil ca Autoritatea Judiciară să dispună efectuarea unei necropsii pentru a stabili cauzele exacte ale morții și a se clarifica dacă copilul suferea de patologii anterioare necunoscute sau dacă au fost implicați alți factori, scrie Il Mattino.

Român de 41 de ani din Perugia s-a prăbușit în casă și a murit sub ochii soției, orice ajutor a fost inutil

Comunitatea școlară și cetățenii sunt șocați în timp ce așteaptă să facă lumină asupra acestei tragedii care a zguduit profund instituția și familiile din zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Și-a aruncat partenera de la balcon de la etajul trei”, român judecat pentru omor la Rovereto

Acuzat de hărțuire sexuală: Angajator italian în mijlocul unui scandal grav cu o îngrijitoare româncă