in

Tragedie într-o localitate din Caserta: o tânără de 24 de ani, ucisă de soț în fața copiilor

O nouă dramă a zguduit comunitatea din San Felice a Cancello, provincia Caserta, unde o tânără de 24 de ani, Eleonor T., a fost ucisă de soțul său, Lulzim T., în fața celor doi copii mici, în vârstă de 4 și 6 ani. Incidentul șocant a avut loc în dimineața zilei de ieri, iar soțul victimei a fost arestat sub acuzația de omor calificat.
>>> Fosta modelă româncă a fost condamnată la 9 ani pentru omor, după o ceartă între vecini în Catania

Tânără de 24 de ani, ucisă de soț în fața copiilor

Tragedia s-a desfășurat în locuința familiei, unde Eleonor a fost strangulată în patul conjugal de către soțul său. După incident, Lulzim s-a dus la casa cumnatei sale, încercând să o convingă să-l ducă la spital. Însă femeia, suspicioasă, a sunat nepoții pentru a afla ce se întâmplase. În timpul unei videocall, copiii i-au arătat trupul fără viață al mamei și au spus: „Tata a ucis-o pe mama”. Șocată, femeia a alertat imediat poliția, iar la sosirea forțelor de ordine, criminalul era încă în apropierea locuinței, în stare de confuzie. A fost reținut și transportat la secția de poliție, urmând să fie anchetat pentru fapta sa, scrie corriere.it.

Deși anchetatorii încearcă să afle ce a declanșat tragedia, se pare că aceasta a avut loc la capătul unei dispute între cei doi soți. Cuplul locuia de ceva timp în via Caravaggio, într-o zonă liniștită de la periferia orașului. Vecinii au relatat că au auzit țipete în zorii zilei, ceea ce le-a atras atenția și i-a determinat să anunțe autoritățile.
>>> Român de 55 de ani mort pe neașteptate în Italia, lasă în urmă patru copii. Campanie de ajutorare a familiei

Semnele timpurii ale tulburării psihice

Primarul localității, Emilio Nuzzo, a declarat că suspectul a fost văzut cu o zi înainte într-o stare mentală instabilă, rătăcind prin oraș și refuzând să răspundă celor care l-au abordat. „Am auzit că bărbatul a manifestat semne de disconfort psihic ieri. L-au văzut pe stradă, rătăcind și oprindu-se lângă un bar. Nu a răspuns nimănui care l-a chemat”, a declarat primarul. Totuși, comunitatea nu avea indicii clare despre posibile probleme în familie, iar bărbatul era văzut de localnici ca fiind un „băiat de treabă”.

Crima a lăsat o amprentă adâncă asupra comunității, iar localnicii sunt profund afectați de natura imprevizibilă a tragediei. „Suntem în fața unei situații cu adevărat imprevizibile. Este o tragedie enormă pentru noi toți”, a concluzionat primarul. Lulzim T. se află acum în arest și va trebui să răspundă pentru omor calificat, în timp ce copiii rămân marcați de acest incident devastator. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ghid complet despre Tessera Sanitaria: Ce este, cum funcționează și cum se obține

Uraganul Kirk se îndreaptă spre Italia: unde și când va lovi? Vreme ploioasă în nord, 34 de grade în Sicilia