in

Român rănit grav în Italia pentru un comentariu pe Facebook. A fost atacat de doi italieni cu un ciocan

Român atacat pentru un comentariu pe Facebook – Doi italieni de 37 și 34 de ani au fost arestați. Înarmați cu un ciocan, aceștia s-au prezentat la domiciliul unui român care a suferit traumatisme la cap și răni faciale. I-au spart ușa apartamentului înarmați cu un ciocan și l-au atacat pe românul de 35 de ani, pentru un comentariu lăsat cu ceva timp în urmă pe o fotografie de pe Facebook. S-a înmtâmplat la Cingoli, în provincia Macerata.

Român atacat pentru un comentariu pe Facebook

Doi bărbați arestați, Salvatore Biondo, originar din Caltanissetta, și Yuri Piattella, născut în Jesi, în vârstă de 37, respectiv 34 de ani, ambii cu domiciliul în Cingoli. Alarma s-a declanșat ieri dimineață, în jurul orei 9.50. Conform celor reconstruite de carabinieri, cei doi bărbați, înarmați, au sunat insistent la toate interfoanele imobilului în care locuiește românul. Se pare că Biondo avea un ciocan în mână (cu eticheta de preț încă atașată) și, la sosirea poliției, l-au găsit amenințăndu-l pe tânărul de treizeci și cinci de ani, cu fraze precum „Oricum te omor”.

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Victima, lovită cu picioarele și pumnii de către cei doi, a reușit să fugă din casă și să iasă în stradă. În urma atacului pe care l-a suferit acasă, a suferit o rănire la cap, răni la față, vânătăi și o entorsă la mână: prognostic de 25 de zile. Un epilog care ar fi putut fi mult mai rău dacă victima nu ar fi reușit să scape.

Amenință cu moartea un politician italian pe Facebook: român de 32 de ani denunțat, riscă închisoarea

Fața românului era complet plină de sânge. La fața locului au intervenit imediat poliția și o ambulanță. Cei doi bărbați au fost arestați, acuzați de infracțiunile de violare de domiciliu și vătămare corporală. Audierea de validare a arestului a avut loc ieri dupa-amiaza la instanța Macerata. Procurorul a cerut măsuri asigurătorii în închisoare pentru ambii: cererea a fost acceptată de judecător. Ambii arestați au făcut uz de dreptul la tăcere, scrie Il Resto del Carlino

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
dispariția prematură a lui Cristian Constantin Colniceanu

Român de 55 de ani mort pe neașteptate în Italia, lasă în urmă patru copii. Campanie de ajutorare a familiei

accident romanca beata

Accident grav la San Lazzaro: româncă aflată la volan în stare de ebrietate a izbit violent o mașină parcată