in

Caz șocant în Italia: româncă de 42 de ani, ucisă de un adolescent de 17 ani cunoscut online

Un caz tragic de omor a zguduit recent comunitatea din Viadana, Italia, după ce Maria Campai, o româncă de 42 de ani, a fost găsită moartă într-o vilă abandonată. Maria, separată și mamă a doi copii, a fost ucisă de un adolescent de 17 ani pe care îl cunoscuse online și cu care s-a dus să se întâlnească.

Ultima întâlnire fatidică

Pe 19 septembrie, Maria Campai a plecat din Parma, unde locuia cu partenerul său, spre Viadana, o localitate din provincia Mantova, pentru a se întâlni cu tânărul cunoscut pe internet. Sora sa, Roxana Campai, a însoțit-o în această călătorie. „Am condus-o acolo și am văzut când a plecat cu acel băiat. Mi-a spus că mă va suna mai târziu”, a declarat Roxana. Maria nu a mai dat niciun semn de viață după acea întâlnire, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit șase zile mai târziu, pe 25 septembrie, într-o vilă părăsită din Viadana, anunță Rai News.

Investigațiile și mărturia surorii

După ce Roxana a sesizat dispariția surorii sale, ea a revenit în Viadana pentru a asista la căutări. În mod surprinzător, l-a întâlnit pe adolescentul de 17 ani într-o farmacie din oraș, pe care l-a recunoscut ca fiind persoana cu care Maria plecase în seara fatidică. „Inițial, am crezut că are în jur de 28-30 de ani, dar, cu toate acestea, sunt sigură că el este cel cu care a plecat Maria”, a spus Roxana.

Nicoleta Rotaru a fost ucisă de soțul ei. Probele șocante din telefonul victimei. „Erik, te rog, oprește-te!”

Autoritățile au demarat imediat investigațiile, analizând imaginile de pe camerele de supraveghere din oraș și interogând mai multe persoane. Atenția s-a concentrat rapid asupra tânărului de 17 ani, care a fost văzut în compania Mariei în seara dispariției. Conform anchetatorilor, cei doi s-au întâlnit într-un garaj al unui bloc din Viadana, unde s-ar fi produs crima. Maria ar fi fost lovită mortal la cap, iar adolescentul i-ar fi ascuns trupul într-o vilă abandonată aflată în apropiere.

Un gest brutal și inexplicabil

Potrivit primelor informații, adolescentul ar fi acționat cu o violență extremă. Femeia ar fi fost ucisă cu mâinile goale, lovită la cap și, posibil, strangulată. După comiterea crimei, acesta ar fi transportat singur cadavrul femeii până în vila abandonată. Medicul legist a efectuat o primă inspecție a corpului, urmând să se realizeze și autopsia pentru a stabili exact cauzele decesului.

Cazul a atras o atenție deosebită în Italia, mai ales datorită modului în care victima și suspectul s-au cunoscut – pe internet. Este un nou exemplu tragic al riscurilor la care oamenii se pot expune prin întâlniri cu persoane necunoscute pe platformele online.

@ilmessaggero.it

Dopo sette giorni di ricerche, il corpo senza vita di Maria Campai, 42 anni, di nazionalità romena, è stato ritrovato in un giardino di una villetta abbandonata a Viadana, nel Mantovano. La donna, scomparsa il 19 settembre, era giunta in città per un presunto colloquio di lavoro. Tuttavia, il tragico esito delle indagini ha portato al fermo di un ragazzo di 17 anni, che sarebbe il responsabile del suo omicidio. Il giovane, che aveva conosciuto la vittima online, l’avrebbe convinta a raggiungerlo a Viadana per un incontro che si è trasformato in tragedia . . . [di Veronica Cursi / IlMessaggero] #femminicidio #mantova #mariacampai #viadana

♬ suono originale – Il Messaggero

Liliana Cojita, româncă de 56 de ani, ucisă de partenerul marocan la Tombolo, Padova. „Mi-am pierdut mințile”, declară criminalul

Un apel la justiție și protecție online

Acest caz cutremurător scoate la lumină atât pericolele care pândesc în mediul online, cât și fragilitatea vieții umane în fața violenței nejustificate. Maria Campai, o femeie care își împărțea viața între locuința din Parma și călătoriile frecvente în Toscana pentru a-și vizita copiii, și-a pierdut viața în circumstanțe tragice, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Tragedia de la Viadana este încă un semnal de alarmă cu privire la importanța precauției în întâlnirile stabilite prin intermediul internetului și la necesitatea de a consolida măsurile de protecție, mai ales pentru persoanele vulnerabile. Autoritățile italiene continuă ancheta pentru a aduce în fața justiției adolescentul responsabil de această crimă oribilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
revizia auto

Schimbări importante la reviziei auto în Italia: unele mașini după patru ani – iată alte noutăți

claudiu stanasel

Claudiu Stănășel printre tinerii politicieni influenți din Italia: recunoaștere prestigioasă la Roma pentru Vicepreședintele Consiliului Local din Prato