in

Masacru în familie la Nuoro: își ucide soția și fiica, apoi își împușcă cei doi copii mici, mama și un vecin, după care își ia viața

Masacrul în familie la Nuoro, Sardinia, în această dimineață: un bărbat de 52 de ani a deschis focul în două case diferite și apoi și-a luat viața. Bărbatul de 52 de ani și-a ucis soția și fiica, apoi și-a împușcat și cei doi copii mici (dintre care unul este în stare foarte gravă), un vecin și apoi și-a împușcat mama. Din câte se știe, bărbatul era separat de soție.

Masacru în familie la Nuoro

Masacrul în familie în această dimineață în Nuoro, Sardinia, unde un bărbat de 52 de ani, Roberto G., a deschis focul în două case diferite și apoi și-a luat viața. Bărbatul de 52 de ani, un muncitor profesionist, și- a împușcat mai întâi soția și fiica, ucigându-le, apoi a întors arma asupra celor doi copii mici ai săi. De asemenea, a rănit un vecin. Bărbatul a mers apoi la casa mamei sale și a împușcat-o, rănindu-o grav la cap, apoi și-a luat viața. Unul dintre cei doi copii este în stare foarte gravă (și nu decedat, după cum se spunea inițial).

Crimă oribilă în Campania: un bărbat și-a ucis fratele, l-a decapitat aruncându-i capul de pe balcon

Din câte se știe, bărbatul de 52 de ani și soția sa erau despărțiți. Locuia la mama sa, era membru al conducerii teritoriale si regionale al sindicatului Fai Cisl si pasionat de arme. Anchetatorii, care investighează acum motivul, nu au cunoștință de niciun raport anterior sau plângere de violență în familie. La fața locului au ajuns rapid ambulanțele de la 118, împreună cu Poliția și Carabinierii care încearcă să reconstituie dinamica exactă a celor întâmplate.

Soția sa, Giusi M., avea 43 de ani; Martina, fiica, 25 de ani. Ceilalți doi copii, de 10 și 14 ani, primul în stare gravă (dar nu a murit în spital, așa cum s-a spus la început). Cea de-a treia persoană rănită, vecinul, a fost împușcat pe scările unei clădiri din via Ichnusa.

Cadavrul masacratorului a fost găsit în via Gonario Pinna, unde a fost salvată și a patra persoană rănită, mama bărbatului, în vârstă de 83 de ani, care a fost rănită la cap.

Desfășurarea masacrului

Masacru în familie la Nuoro – Masacrul, așa cum am menționat deja, a avut loc în două locuri diferite. Într-un apartament din via Gonario Pinna, unde ucigașul, proprietarul casei, după o neînțelegere în familie, ar fi împușcat cele două femei, și-a rănit copiii și vecinul. Bărbatul a mers apoi la casa mamei sale în vârstă, în via Ichnusa, rănind-o la cap și apoi sinucigându-se.

Tragedie teribilă într-o localitate din Italia: un adolescent și-a ucis cu brutalitate tatăl, mama și fratele

Răniții au fost transportați cu toții de ambulanțe la spitalul San Francesco din Nuoro, dintre care unul ar fi în cod roșu. Oamenii Comandamentului Provincial de Carabinieri și ai Poliției Nuoro reconstituie dinamica celor întâmplate, scrie Fanpage.

Cele două străzi unde a avut loc masacrul au fost izolate de poliție. La fața locului s-au deplasat și magistratul de gardă și medicul legist  pentru a cerceta cazul. Bărbatul ar fi tras cu un pistol de calibru 7,65 deținut în mod legal pentru uz sportiv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
arestat italia

Român de 25 de ani arestat după un jaf brutal la Marina di Vecchiano: detalii șocante

garda finante

Fraudă cu ajutoare sociale în Italia: O femeie a ascuns o avere pentru a primi beneficii, soțul prins la aeroport cu 43.000 de euro