in

Gratta e Vinci, vânzătorul a dezvăluit trucul pentru a câștiga mereu: caută acest simbol foarte mic – Întotdeauna duci ceva acasă

Cum să câștigi mereu la Gratta e Vinci: Un vânzător a decis să dezvăluie trucul de a câștiga mereu la lozurile răzuibile Gratta e Vinci. Tot ce trebuie să faci este să cauți acest simbol pentru a putea sărbători. Să recunoaștem, câștigarea la loterie sau la orice joc cu premii în bani este visul tuturor. Sunt destul de mulți italieni care își încearcă norocul în fiecare zi cumpărând Gratta e Vinci de la comercianții autorizați. Evident este important de subliniat că nu trebuie să depășești niciodată o anumită limită atunci când te dedici jocurilor de acest gen, pentru că riști să ai probleme de importanță considerabilă.

60% dintre italieni declară mai puțin de 1.000 de euro brut pe lună. Dar fiecare italian cheltuie peste 2.000 de euro pe an la loterie și Gratta e Vinci

Dar să ne întoarcem la partea plăcută a încercării de a câștiga bani cu un simplu card răzuibil. Aceste bilete sunt foarte simplu de utilizat, doar răzuiți partea în care există numere sau imagini care se potrivesc împreună vă pot permite să câștigați chiar și milioane. Lumea celor care își încearcă norocul cu răzuiți este împărțită în două părți. Sunt cei care continuă să-l cumpere deși cred cu fermitate că nu vor câștiga niciodată, și cei care le cumpără sporadic dar de fiecare dată sunt ferm convinși că viața lor se poate schimba.

De ani de zile s-a crezut că vânzătorii de la tutungerii sau baruri cunosc trucul de a distinge biletele câștigătoare de cele care nu sunt. Se pare că este adevărat, potrivit palermolive.it.

Câștigă cu Gratta e Vinci

Cum să câștigi mereu la Gratta e Vinci

Probabil chiar și printre cei care ne citesc chiar acum, există cineva care și-a încercat cel puțin o dată norocul și chiar a câștigat o sumă mare. Deși mulți cred că Gratta e Vinci sunt de fapt un joc care nu aduce niciodată victorie, sunt multe mărturii ale celor care au dus acasă o sumă considerabilă.

Povestea unui milionar: „De când am câștigat la Gratta e Vinci, viața mea a devenit un coșmar”

Sunt câștigători ale căror vieți s-au schimbat complet. Evident că trebuie amintit că pentru câștigurile de peste 500€ statul italian prevede impozitare, așa că suma pe care o vei primi va fi ceva mai mică. Totuși, dacă vrei să ai cea mai mare siguranță de a câștiga, atunci acestea sunt trucurile pe care trebuie să le cunoști.

Cu cardurile răzuibile câștigi întotdeauna

Cunoscând trucurile referitoare la Gratta e Vinci este posibil să câștigi mereu. Experții ne spun, de exemplu, că în ceea ce privește biletul Il Milionario, este necesar să verificăm prezența unor anumite părți, care par să indice cât de mult se poate câștiga. Codul QQN, de exemplu, ar indica un câștig de 500 €.

O îngrijitoare din Avellino a câștigat 500.000 de euro la ”Gratta e vinci”, era ultimul loz pus la vânzare: ”Nu credea că e adevărat”

În plus, se pare că există pete sau defecte pe biletele câștigătoare. Acesta este un truc care ar fi valabil mai ales pentru cardurile răzuibile Il Lingotto, mai scrie palermolive.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Christmas Contest 2024 la Vatican: ARI contribuie la succesul internațional al tinerelor talente românești

arestat italia

Român de 25 de ani arestat după un jaf brutal la Marina di Vecchiano: detalii șocante