in

Constrângea fete minore să se prostitueze, român de 46 de ani prins de carabinieri la Roma

Claudiu Grecu, arestat la Roma – Un român de 46 de ani, din Craiova, condamnat la 11 ani și șase luni de închisoare pentru trafic de minori și exploatare a prostituției, a fost prins în Italia grație colaborării dintre forțele de poliție din Dolj și cele din Roma. Bărbatul era căutat internațional cu un mandat european de arestare, emis de Tribunalul Dolj (România), întrucât a fost condamnat la 11 ani și 6 luni închisoare pentru trafic de persoane. Bărbatul a fost însoțit la închisoarea Regina Coeli din Roma.

Șoc în lumea interlopă: Vali Nebunu, fratele liderului Clanului Sportivilor, a fost capturat în Italia

Claudiu Grecu, arestat la Roma

Este vorba de Claudiu Grecu, reținut miercuri la Roma. Potrivit IPJ Dolj, operațiunea a fost organizată de Oficiul Ofițerului de Afaceri Interne din Italia, împreună cu Unitatea de Investigații a Comandamentului Provincial al Carabinierilor din Roma, cu contribuția informativă a polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Dolj, o Operațiune care a dus la arestarea persoanei căutate în mai puțin de șase ore de la emiterea mandatului european de arestare.

Mircea Nebunu, liderul uneia dintre cele mai violente grupări interlope din România, prins în Italia

Adolescente forțate să se prostitueze în Italia

Claudiu Grecu a fost condamnat la 11 ani și șase luni de închisoare pentru că, între 2012 și 2019, profitând de vulnerabilitatea unei tinere, inițial de 17 ani, și înșelând-o cu promisiunea unui loc de muncă în Italia, ar fi determinat-o să practice prostituția și apoi, exercitând violență fizică și psihică, ar fi ținut-o sub influența lui. Acuzația a inclius, de asemenea, că a ajutat și a obținut foloase din practicarea prostituției de către alte trei femei, tot pe teritoriul statului italian, scrie terzobinario.it.

Pedeapsă grea pentru interlopul care aducea românce la Roma și le obliga să se prostitueze pe Prenestina și Palmiro Togliatti

„Oficiul SIRENE România a făcut schimb de informații cu SIRENE Italia, făcând uz de sprijinul Ofițerului de Afaceri Interne al României de la Roma, în legătură cu posibila localizare a persoanei urmărite, și aspectele transmise de Inspectoratul de Poliție al județului Dolj. În prezent au loc proceduri judiciare de executare a mandatului european de arestare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
scoala vodca

Lecce, prima zi de școală cu vodcă: o fată de 14 ani ajunge în comă alcoolică

ARI, Colaborare Internațională pentru Christmas Contest 2024: Tineri români în Finala de la Vatican