in

Român de 50 de ani, beat la volan, lovește un tânăr pe scuter și fuge – prins rapid de poliție

Român de 50 de ani, beat la volan, lovește un tânăr pe scuter și fuge – prins rapid de poliție. A călcat cu mașina peste un scuter, făcându-l pe șoferul de 25 de ani să cadă la pământ. Dar, în loc să-l ajute pe băiatul rănit, a accelerat și și-a pierdut urma. Fuga românului de 50 de ani a durat însă mai puțin de o oră. Bărbatul, complet beat în timp ce conducea, a fost de fapt depistat de poliția rutieră datorită sesizării unui coleg aflat în afara serviciului.
>>> Mecanic român de 39 de ani, strivit de camionul pe care îl repara, pe o șosea din Sicilia

Lovește un tânăr pe scuter și fuge – prins rapid de poliție

Incidentul a avut loc vineri dimineață. Tânărul de 25 de ani, care conducea un scuter Yamaha T-Max, se afla pe Via Collatina când, la înălțimea Via dell’Acqua Vergine, a intrat în coliziune cu Fiat Freemont, condus de bărbatul de 50 de ani. La fața locului se afla întâmplător un polițist aflat în afara serviciului, care a început imediat căutarea șoferului fugar, care a fugit fără să-l ajute pe bărbatul rănit.

Românul de 50 de ani a fost depistat la scurt timp de pompierii de la grupul VI, aflat la mică distanță. Bărbatului, care a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală gravă, fugă și fugă de la locul accidentului, i-a fost retras permisul de conducere. Pe de altă parte, bărbatul rănit, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la policlinica Tor Vergata în cod roșu. Starea sa este gravă, dar viața tânărului nu este în pericol.
>>> Tragedie teribilă într-o localitate din Italia: un adolescent și-a ucis cu brutalitate tatăl, mama și fratele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Românca a scăpat de condamnare

Româncă din Italia acuzată că a furat o valiză cu 120.000 de euro, scapă de proces: „Era rudă cu victima”

Recunoașterea vechimii în muncă pentru profesorii din diaspora care predau cursuri de limbă română