in

Tragedie în Italia: Român de 46 de ani, găsit fără viață într-un canal din Vercelli

Căutările lui Daniel Cata, bărbatul în vârstă de 46 de ani dispărut pe 27 august 2024 din San Germano Vercellese, s-au încheiat tragic. Corpul său a fost descoperit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 31 august 2024, într-un canal de irigații din apropiere de Quinto Vercellese, în Canale Cavour. Cadavrul a fost recuperat din apele canalului de către pompieri, care au intervenit la fața locului alături de Carabinieri, care desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza incidentului tragic, informează Alessandria Oggi.

Căutările lui Daniel Cata s-au încheiat tragic

De Daniel Cata nu se mai știa nimic de marți, 27 august, când a plecat de acasă cu bicicleta electrică, alb-negru. În momentul dispariției, acesta purta un tricou alb, blugi, adidași Adidas și un rucsac negru. Familia și autoritățile au făcut apel la cetățeni pentru a obține informații despre locul în care s-ar putea afla, distribuind masiv pe rețelele sociale detalii despre dispariția sa.

Maria Crăciun își caută fratele dispărut în Italia în urmă cu 13 ani. „Sper încă să fie în viață”

Apelul familiei suna astfel: „De marți, 27 august, ora 18:00, Daniel Cata, de 46 de ani, a plecat de acasă din San Germano Vercellese. Era cu bicicleta sa electrică alb-negru și purta un tricou alb, blugi, adidași Adidas și un rucsac negru. Dacă cineva a găsit bicicleta sau l-a văzut pe Daniel, vă rugăm să sunați la 3486942541. Forțele de ordine, pompierii și unitățile canine s-au mobilizat, dar nu s-a găsit nici o urmă de Daniel. Vă rugăm să distribuiți mesajul.”

Român de 26 de ani, dispărut în Italia. „A ieșit să cumpere pâine, dar nu a ajuns niciodată la brutărie”

În ciuda eforturilor autorităților și implicării comunității, vestea descoperirii corpului lui Daniel Cata a fost un șoc pentru toți cei care sperau într-un final fericit. Rămâne acum ca autoritățile să stabilească circumstanțele exacte ale morții sale, aducând astfel lumină asupra acestei tragedii care a îndoliat întreaga comunitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Alertă în Italia: Boala limbii albastre lovește în mai multe regiuni ale țării

sardinia plata produse

O femeie a plătit 1.155 euro pentru 4 kg de produse locale în Sardinia. Primarul: ”Nu suntem hoți. Vă vom despăgubi”