in

Tentativă de omor la Perugia: un român și-a strâns partenera de gât până la leșin, apoi a închis-o în casă

Tentativă de omor la Perugia. Un bărbat de 42 de ani, de naționalitate română, a fost arestat de Poliția din Perugia după ce și-a agresat violent partenera până la a o face să leșine. Incidentul, care a avut loc în luna august, a fost investigat de procurorii din Perugia, iar în urma anchetei, bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor și sechestrare de persoană.
>>> Nicoleta Rotaru a fost ucisă de soțul ei. Probele șocante din telefonul victimei. „Erik, te rog, oprește-te!”

Tentativă de omor la Perugia

Potrivit informațiilor din anchetă, pe 19 august, bărbatul și-a târât partenera în dormitor, unde a lovit-o repetat cu palme și pumni, provocându-i răni grave la nivelul feței. În timpul agresiunii, acesta i-a confiscat telefonul mobil, încercând să verifice conținutul acestuia, și a continuat să o lovească, cerându-i explicații cu privire la contactele cu alți bărbați. Apoi, agresorul și-a continuat atacul, strângându-i mâinile în jurul gâtului până când femeia a leșinat, scrie umbriadomani.it.

Victima și-a recăpătat cunoștința abia a doua zi dimineața, cu multiple fracturi faciale, traumatisme cranio-faciale și o perforație de timpan, leziuni pentru care medicii au estimat o perioadă de recuperare de 40 de zile. După atac, bărbatul i-a luat cheile apartamentului, lăsând-o pe femeie incapabilă să ceară ajutor sau să părăsească locuința. Abia trei zile mai târziu, văzând starea gravă în care se afla victima, agresorul i-a înapoiat telefonul, permițându-i să sune la serviciile de urgență. Cu toate acestea, a constrâns-o să spună că rănile au fost cauzate de o cădere pe scări.
>>> Îngrijitoare română beată în prima zi de muncă: insultă și bate două femei bătrâne, apoi se luptă cu carabinierii

Autoritățile l-au reținut pe bărbat, iar ancheta continuă sub coordonarea Parchetului din Perugia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Întoarcerea românilor acasă

Surpriza din statistici: populația României crește datorită întoarcerii românilor din diaspora