in

George Simion: „Românii din diaspora au fost alungați de această guvernare iresponsabilă”

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lansat noi critici la adresa premierului Marcel Ciolacu, imediat după ce Partidul Social Democrat (PSD) l-a desemnat pe acesta drept candidatul oficial la alegerile prezidențiale din 2024. Într-o declarație pentru România TV, Simion a abordat și tema românilor din diaspora, despre care a spus că au fost „alungați de această guvernare iresponsabilă”.

„Au fost alungați de această guvernare iresponsabilă”

Simion a acuzat actuala guvernare de faptul că a obligat milioane de români să părăsească țara din cauza politicilor ineficiente și a corupției. „Această guvernare iresponsabilă, care conduce de 34 de ani, a alungat românii în diaspora și acum îi invocă în discursuri. Păi, cine i-a alungat? Exact cei care acum conduc PSD și PNL, partide marionetă care au făcut rău pensionarilor și au distrus economia națională,” a afirmat Simion.

George Simion, mesaj pentru diaspora: „Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea

El a subliniat că regimul PSD-PNL este direct responsabil pentru exodul românilor către alte țări, din cauza lipsei de oportunități și a condițiilor de trai precare din România. „Regimul PSD-PNL își bate joc de pensionari de atâția ani, nu doar acum cu această recalculare. De zece ani lucrează împreună. Eu am 37 de ani și știu să am respect față de părinții și bunicii noștri care ne-au lăsat o țară fără datorii,” a adăugat liderul AUR.

Liderul AUR l-a provocat pe Marcel Ciolacu la o „luptă dreaptă” în alegerile prezidențiale și a exprimat dorința de a se confrunta în turul doi cu acesta, subliniind însă că românii vor fi cei care vor decide viitorul președinte al țării.

VIDEO – liderul AUR, George Simion, aplaudat la scenă deschisă la reuniunea simpatizanților Fraților Italiei de la Roma

George Simion se pregătește pentru o campanie electorală intensă, poziționându-se drept o alternativă la actualele partide de guvernare. Prin criticile sale la adresa lui Marcel Ciolacu și a guvernării PSD-PNL, liderul AUR încearcă să capteze nemulțumirea electoratului, în special a românilor din diaspora și a celor afectați de politicile economice ale coaliției de guvernare. Rămâne de văzut cum va evolua această competiție și dacă Simion va reuși să își concretizeze ambițiile politice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Nicoleta Rotaru a fost ucisă de soțul ei. Probele șocante din telefonul victimei. „Erik, te rog, oprește-te!”

batrana supravietuit in padure

Italia, o bătrână în vârstă de 88 de ani a supraviețuit patru zile în pădure: a băut apă de ploaie și s-a rugat