in

Îngrijitoare română beată în prima zi de muncă: insultă și bate două femei bătrâne, apoi se luptă cu carabinierii

Îngrijitoare română beată în prima zi de muncă: insultă și bate două femei bătrâne, apoi agresează carabinierii. În prima ei zi de muncă, era beată. În stare de ebrietate, a atacat – și a bătut – femeia de 90 de ani pe care o asista, sora de 80 de ani a bătrânei și patru ofițeri de poliție. În timp ce își vărsa furia și insultele asupra fiului femeii pe care o îngrijea și asupra a doi angajați ai agenției pentru care lucra. A fost o după-amiază de o nebunie obișnuită cea trăită miercuri de o îngrijitoare româncă în vârstă de 50 de ani, arestată pentru violență și împotrivire la un funcționar public și eliberată ieri fără nicio măsură pentru că era revoltată. Dar pe biroul procurorului adjunct din Padova, Sergio Dini, însărcinat cu dosarul, sunt așteptate în orele următoare plângeri din partea victimelor.
>>> Mărturisirile cutremurătoare ale Elenei, îngrijitoarea care a suferit umilințe și foame în Italia pentru un viitor mai bun

Îngrijitoare română beată în prima zi de muncă

Totul este descoperit din întâmplare. Ca în fiecare zi, bătrâna de 80 de ani merge să-și viziteze sora mai mare, care locuiește într-un apartament nu departe de centrul orașului Padova. Primind-o în casă, bătrâna de 90 de ani îi spune că nu a luat prânzul și îi arată o serie de vânătăi pe brațe și picioare. Ea spune că noua îngrijitoare, care a sosit în acea dimineață, a fost cea care i le-a făcut. Sora mai mare îi explică celei mai mici că femeia care o îngrijește este violentă și o jignește, dar și că nu are grijă de ea.
În acel moment, femeia de 80 de ani este cea care o înfruntă pe îngrijitoarea româncă și iese – metaforic – cu oasele rupte: nici ea nu este scutită de insulte, strigăte și smucituri cu vânătăi pe brațe și mâini, scrie ilgazzettino.it.

Nu mulțumită cu atât, îngrijitoarea trântește pe masă o oală cu apă clocotită, ale cărei stropi ajung pe trupurile celor două surori, provocându-le arsuri ușoare. Bătrâna decide apoi să își sune nepotul, fiul bătrânei de 90 de ani. Când bărbatul sosește și îi spune lucrătoarei casnice să plece, aceasta îi strigă furia în față. Sătul de insulte și pentru a o face să plece, fiul bătrânei de 90 de ani sună la agenția care a trimis-o pe femeia de 50 de ani acasă la mama sa. Situația nu se schimbă nici măcar o jumătate de oră mai târziu, când doi angajați intră în casa bătrânei pentru a o convinge să se calmeze. Prea mult alcool pentru îngrijitoare.
>>> Îngrijitoarea sustrage cardul bătrânei asistate și își plătește chiria. Prinsă cu 1.000 de euro ascunși în lenjeria intimă

Ultima speranță, carabinierii

O patrulă de carabinieri a ajuns la casa femeii, chemată de fiul acesteia și de doi angajați ai firmei îngrijitoarei. Cu toate acestea, scenariul nu s-a schimbat: femeia de 50 de ani a atacat un carabinier, lovindu-l cu o palmă, în timp ce pe celălalt carabinier l-a lovit cu piciorul. Furia femeii nu s-a potolit nici atunci când în apartamentul femeii de 90 de ani au sosit întăriri de la o altă patrulă. Și pentru ei, primirea a constat în pumni, palme, șuturi și insulte. Într-un fel sau altul, totuși, cei patru militari reușesc să o placheze și să o aresteze pe femeie, ducând-o la sediul din Padova, unde își continuă spectacolul până când procurorul Dini decide să o aresteze pe femeia de 50 de ani, care își petrece noaptea de miercuri spre ieri în celula de securitate a cazărmii carabinierilor. Apoi decizia judecătorului de a valida arestarea și de a o elibera, deoarece nu avea antecedente.

Asta în timp ce cele două bătrâne erau tratate la urgențe, unde fiecare a primit un prognostic de cinci zile pentru relele tratamente aplicate de îngrijitoare. Acum va trebui ca cele două surori sau fiul bătrânei să decidă dacă să depună plângere și să agraveze situația femeii de 50 de ani, care și-a transformat prima zi de muncă într-o zi de violență complet gratuită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
napoli mancare

Acest oraș italian a primit titlul de cel mai bun din lume pentru mâncare

loz 5 milioane

Loz câștigător la San Pellegrino, de 5 de milioane de euro, cumpărat de o pensionară: ”Era amețită, nu și-a dat seama ce i s-a întâmplat”