in

Român prins cu 121 de telefoane furate în trenul Zurich-Milano, iată de unde le obținuse

Român prins cu 121 de telefoane furate. Dormea profund, sau cel puțin se prefăcea că doarme, sperând probabil să evite un control. Nu a fost suficient pentru ca un român în vârstă de 40 de ani, care călătorea cu trenul Eurocity de la Zurich la Milano, să fie trezit de poliția financiară din Como, care a bănuit că atitudinea sa ascunde probleme. O intuiție corectă, întrucât în bagajele sale bărbatul ascundea 121 de telefoane mobile, care fuseseră furate sau pierdute pe 10 august la Street Parade din Zurich.
>>> Româncă arestată în Italia după ce soțul a denunțat-o că îl bate: ”De trei ani e mereu beată”

Român prins cu 121 de telefoane furate

Militarii au urcat în tren pentru o activitate de control. După ce l-au trezit cu greu pe bărbatul de 40 de ani, aceștia i-au pus întrebarea obișnuită cu privire la eventuale bunuri sau bani de declarat. Răspunsul negativ nu i-a convins pe finanțiști, care au decis să investigheze bagajul bărbatului, scrie espansionetv.it.

În valiză au descoperit, învelite într-o pătură groasă și ambalate meticulos cu staniol pentru a evita urmărirea, 121 de telefoane mobile cu cartelele lor Sim, 71 de iPhone-uri și 29 de Samsung-uri.
Bărbatul de 40 de ani nu a dat nicio explicație credibilă cu privire la deținerea telefoanelor și la proveniența lor. Prin urmare, întreaga încărcătură a fost confiscată de militari. Bărbatul de 40 de ani a fost dat în urmărire generală pentru primire de bunuri furate.
>>> Român de 38 de ani moare într-o tragedie rutieră în Italia în noaptea de Ferragosto

Investigațiile imediate, efectuate în cooperare cu Centrul de cooperare polițienească și vamală din Chiasso, au condus la descoperirea faptului că telefoanele mobile fuseseră furate sau pierdute în timpul Street Parade din Zurich. Poliția depune eforturi pentru a localiza și contacta proprietarii telefoanelor mobile confiscate, pentru a restitui telefoanele și pentru a colecta rapoarte de furt sau pierdere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
scoala italia

Şcolile se deschid în octombrie în Italia. ”Cu această arșiță este absurd să începem lecțiile”

taxa venetia

Veneția își dublează taxa turistică, iată câți bani a strâns în acest an