in

Opt milioane de euro, cash, descoperiți de Guardia di Finanza în seiful unui medic din Napoli

Opt milioane de euro, cash, descoperiți de Guardia di Finanza în seiful unui medic din Napoli. Banii au fost găsiți ascunși în pachete într-o cameră, în spatele unui dulap. Profesionistul din Santa Maria la Carità, anchetat pentru înșelăciune în formă agravată împotriva statului și primire de bunuri furate.
>>> Româncă arestată în Italia după ce soțul a denunțat-o că îl bate: ”De trei ani e mereu beată”

Opt milioane de euro, cash, descoperiți de Guardia di Finanza

Aproape 8 milioane de euro în numerar, împărțiți în „pachete” de 20, 50, 100 și 200 de euro învelite în plicuri cu diverse înscrisuri și note, au fost confiscați de Guardia di Finanza de la un medic din Santa Maria la Carità (Napoli) care lucra în sectorul asigurărilor sociale și avea un birou în Pompei. Descoperirea a fost făcută în cursul unei vizite domiciliare autorizate de Parchetul din Torre Annunziata , în cadrul unor controale fiscale împotriva profesionistului, care nu a putut justifica deținerea banilor găsiți, scrie napoli.corriere.it.

Un „seif” în spatele dulapului

În locuința medicului, militarii comandamentului provincial din Napoli au găsit o cameră ascunsă în spatele unui dulap folosit ca seif. Ceva mai mult decât un seif, în interiorul căruia a fost descoperită uriașa sumă de bani. Totul provenea de la evaluări fiscale împotriva profesionistului. Suma de bani, disproporționată față de veniturile declarate de medic și anormală atât din punct de vedere cantitativ, cât și al modului în care era păstrată, a ajuns să fie confiscată împreună cu toate documentele referitoare la activitatea sa profesională.
>>> O localitate vestită din Italia a interzis aerul condiționat, vecinii se spionează între ei și denunță la poliție orice încălcare

Măsura preventivă a fost ulterior validată de gip al Tribunalului Oplontine, având în vedere originea ilicită prezumată a acestora. Infracțiunile de înșelăciune calificată împotriva statului și de primire de bunuri furate sunt în curs de cercetare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
venit gravidanta

Italia, dispare ”venitul de cetățenie”, se introduce ”venitul de maternitate”: 1.000 de euro pe lună

scoala italia

Şcolile se deschid în octombrie în Italia. ”Cu această arșiță este absurd să începem lecțiile”