in

Român de 38 de ani moare într-o tragedie rutieră în Italia în noaptea de Ferragosto

Român moare într-o tragedie rutieră în Italia – Noaptea de Ferragosto a fost marcată de o tragedie rutieră în localitatea Valeggio sul Mincio, unde un român și un venezuelean și-au pierdut viața într-un accident frontal între două autoturisme. Incidentul a avut loc în jurul orei 00:30, pe via Monzambano, și a implicat și un al treilea vehicul, care a fost grav avariat. Românul decedat, identificat ca fiind Platini Chirica, în vârstă de 38 de ani, era rezident în Monzambano, la fel ca și cealaltă victimă, Omar De Jesus Ramos Sanchez, un bărbat de 35 de ani originar din Venezuela. Ambii locuiau în provincia Mantova și au fost declarați decedați la locul accidentului, în ciuda eforturilor disperate ale echipelor de salvare.

Român moare într-o tragedie rutieră în Italia

La volanul mașinii în care se deplasau cele două victime, un Citroen C3, se afla un italian de 49 de ani, a fost grav rănit și transportat de urgență la spitalul Borgo Trento. La Centrul Confortini a fost internat și șoferul celeilalte mașini implicate, o Alfa Mito, un tânăr din Valeggio care, în ciuda rănilor raportate, nu era în pericol de moarte. Din motive aflate în prezent în cercetare, bărbatul care conducea C3 a pierdut controlul vehiculului, ajungând pe banda din sens opus și ciocnind frontal cu Alfa Mito. În impact ar fi fost implicată și o a treia mașină.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență ale Suem 118, inclusiv ambulanțe și o mașină de medic, alături de pompierii din Verona și voluntarii din Villafranca, care au lucrat ore întregi pentru a elibera victimele și răniții din mașinile complet distruse.

Tragedie la Carbonia: O tânără româncă de 27 de ani moare într-un accident

În același timp, carabinierii din Valeggio și Peschiera sul Garda au început o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Operațiunile de securizare a zonei s-au încheiat abia în jurul orei 4 dimineața, scrie L’Arena.

Accidentul tragic a lăsat comunitatea locală în stare de șoc, în special având în vedere că Ferragosto este o sărbătoare tradițională italiană, dedicată bucuriei și relaxării. Din păcate, pentru familiile celor doi bărbați, această noapte s-a transformat într-un coșmar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
romanca arestata aosta

Româncă arestată în Italia după ce soțul a denunțat-o că îl bate: ”De trei ani e mereu beată”

Pacientă cu hemoragie cerebrală și episoade halucinatorii este recuperată de medici în România