in

Fetiță româncă de 4 ani grav rănită după ce a fost atacată de un câine în Abruzzo. Se afla în vacanță cu părinții

Fetiță româncă de 4 ani grav rănită de un câine – Incident grav în localitatea Ortucchio, situată în regiunea Abruzzo, unde o fetiță de doar patru ani a fost grav rănită după ce a fost atacată de un câine. Fetița, de origine română și rezidentă în zona Bergamo, se afla în vacanță împreună cu familia sa, petrecând câteva zile liniștite în această mică localitate.

Fetiță româncă de 4 ani grav rănită de un câine

Incidentul a avut loc în momentul în care copila s-a apropiat de poarta unei proprietăți private, unde un câine de talie medie se afla de pază. Din motive încă neclare, animalul a reușit să depășească bariera porții și a atacat violent fetița, provocându-i răni severe la nivelul feței.

Tragedie la Civitavecchia: o fetiță româncă, de 15 ani, rănită foarte grav de un Pitbull Amstaff, proprietarul câinelui este tot român

Fetița a fost inițial transportată la spitalul din Avezzano, unde medicii au constatat gravitatea leziunilor și au decis să o transfere de urgență la Spitalul Bambino Gesù din Roma, un centru de excelență specializat în tratamentul pacienților pediatrici. Transferul a fost realizat cu o ambulanță, sub supravegherea unei echipe medicale, scrie abruzzo24ore.tv.

Scenă teribilă la Imperia, femeie sfâșiată mortal de rottweilerul fratelui ei, câinele a fost împușcat de carabinieri

Între timp, autoritățile locale au fost informate despre acest incident dramatic, iar carabinierii din Ortucchio au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte și eventualele responsabilități ale proprietarilor câinelui. Comunitatea din Ortucchio este profund tulburată de această întâmplare, iar locuitorii așteaptă cu îngrijorare vești despre starea de sănătate a fetiței.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Andreea Teleki

Tragedie la Carbonia: O tânără româncă de 27 de ani moare într-un accident

accident spital

Torino, o fetiță de 2 ani moare călcată de o mașină în parcarea unui spital, era cu mama ei