in

Radare ilegale, dispozitive neomologate confiscate în toată Italia

radar italia

Radare ilegale în Italia: dispozitive active pe rețeaua de drumuri provinciale și pe întreg teritoriul național dar fără aviz de omologare, au fost sechestrate de către Polstrada Cosenza. După efectuarea mai multor investigații pentru verificarea lipsei de legitimitate a sistemelor de detecție, s-a decis sechestrarea preventivă a acestora.

Radare ilegale în Italia

Polițiștii rutieri, care s-au ocupat de cercetările în numele Parchetului Cosenza, au constatat că radarelor afectate de prevedere nu numai că le lipsește avizul, dar nu au nici prototipul depistarii, elemente esențiale pentru a constata legitimitatea încălcărilor constatate.

În baza elementelor strânse, Judecătorul de cercetări preliminare a instanței locale a emis, așadar, ordonanțe de sechestru care privesc „instrumente de detectare a vitezei cu stații fixe, atât medii, cât și punctuale, situate de-a lungul Drumului de Stat 107 și Drumului Provincial 234, pe teritoriul provincia Cosenza și Drumul de Stat 106 din Calabrie”, se arată într-un comunicat de presă.

Italia, nou tip de radar laser

Decizie a Curții Supreme din Italia, ar putea anula mii de amenzi rutiere: unde trebuie să stea radarul de viteză

De asemenea, polițiștii rutieri „l-au arestat preventiv pe reprezentantul legal al firmei contractante în stare de libertate pentru infracțiunea de înșelăciune în aprovizionare publică”. De altfel, aparatele aparțin unor firme private și sunt închiriate autorităților locale pentru care există un risc real de deteriorare a bugetului, întrucât în ​​aceste cazuri cetățenii care decid să facă recurs obțin adesea de la judecători nu doar anularea procesului-verbal. dar şi compensarea cheltuielilor judiciare.

Italia, nou tip de radar laser: ”vede” și în interiorul mașinii și identifică vehiculele fără asigurare sau revizie

În aprilie, Curtea de Casație a respins recursul Municipiului Treviso și a fost anulată o amendă pentru un șofer care circula cu 97 de kilometri pe oră pe o porțiune în care viteza maximă admisă este de 90 km/h, tocmai pentru că radarul care constatase neregula nu era aprobat.

Sechestrul se referă la echipamente aflate în toată Italia. În special, în municipiile Veneția, Vicenza, Modena, Reggio Emilia, Pomarico, Cerignola, Pianezza, Piadena, Formigine, Arcola, Carlentini, San Martino in Pensiliis, scriue fanpage.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îngrijitoarea sustrage cardul bătrânei asistate și își plătește chiria. Prinsă cu 1.000 de euro ascunși în lenjeria intimă

exploatat

Despăgubiri pentru un muncitor român exploatat în Italia: 50.000 de euro au plătit angajatorii