in

Șoc în Italia, cadavrul unui român în lanțuri găsit legat de o mașină arsă

Cadavrul unui român în lanțuri găsit legat de o mașină arsă, la Cornaredo, lângă Milano. Descoperirea macabră a fost făcută de pompierii care au intervenit în zorii zilei de 28 iulie pentru a stinge flăcările izbucnite în via Cavour. Victima este un bărbat român în vârstă de 67 de ani. Potrivit reconstituirii, el ar fi acționat singur. A ales o moarte atroce în fața casei fostei iubite. Femeia a ieșit în stradă după ce a auzit zarva: acum este în stare de șoc.

Cadavrul unui român în lanțuri găsit legat de o mașină arsă

Cadavrul unui bărbat de 67 de ani, de origine română, a fost găsit înlănțuit în fața mașinii sale care a luat foc în centrul orașului Cornaredo, oraș din hinterlandul milanez. Pompierii au intervenit în noaptea de duminică, 28 iulie, după ora 4 dimineața, pentru a stinge incendiul mașinii în via Cavour, lângă piața principală din Cornaredo, scrie Il Giorno.

Bologna, româncă amenințată cu moartea de soț pentru că s-a angajat chelneriță. „Îți tai capul și îți dau foc”

Acolo s-a făcut descoperirea macabră: lângă incendiu se afla cadavrul legat, se pare, cu un lanț, de mașină și de un stâlp din apropiere. La fața locului au intervenit și cei 118 lucrători sanitari și carabinieri care efectuează investigațiile. Potrivit reconstrucțiilor inițiale, a fost un act voluntar tragic: bărbatul a pornit singur focul legându-se de un stâlp de semnalizare rutieră din apropierea locuinței fostei sale partenere. Femeia, care a ieșit în stradă, este în stare de șoc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căldura africană oprește activitatea în Italia de la 12.30 până la 16.00