in

Român denunțat penal de un primar: a abandonat zeci de gunoaie într-o zonă verde

Român denunțat penal de un primar: a abandonat zeci de gunoaie într-o zonă verde. În ultimele zile, o cantitate fără precedent de deșeuri abandonate a fost găsită în Via Montello, localitatea Silvella, de către poliția ecologică din Savno, alertată de primarul din Cordignano, Roberto Campagna, în urma unui avertisment primit de la cetățeni.
>>> „Boală neașteptată” – Un lucrător român de 42 de ani a murit în timp ce muncea pe câmp în Calabria

Român denunțat penal de un primar

Poliția ecologică din Savno a reușit să identifice bărbatul care a abandonat zeci de gunoaie într-o zonă verde de-a lungul cursului de apă din Via Montello: este un cetățean român care nu locuiește în zonă, scrie trevisotoday.it.

După inspectarea conținutului sacilor, poliția ecologică a depistat autorul abandonului, un cetățean român care nu locuiește în zonă. Primul cetățean din Cordignano a decis să denunțe fapta la Parchet. ‘Controlul asupra teritoriului există. Deja în ultimele luni au fost aplicate sancțiuni pentru două abandonuri în Ponte della Muda. Într-un caz grav ca acesta, cred că este corect să se ia măsuri penale’, conchide primarul Campagna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din diaspora, cei mai mari investitori în economia națională: „Ei asigură stabilitatea economică a țării”