in

Georgian Cîmpeanu, campionul român din Italia, vorbește despre relația sa cu celebra Elisabetta Canalis: «Diferența de vârstă nu este o problemă»

Georgian Cîmpeanu vorbește pentru prima dată despre relația sa cu Elisabetta Canalis. Campionul de kickboxing în vârstă de 30 de ani, care are o relație cu fosta showgirl de 45 de ani, a explicat într-un interviu că cei 15 ani care îi despart nu sunt un obstacol.

În ianuarie anul trecut, Elisabetta Canalis a confirmat într-un interviu că are o relație cu Georgian Cîmpeanu, de trei ori campion mondial la kickboxing. Acum el a vorbit pentru prima dată presei italiene. «Totul depinde de personaje, dacă te implici diferența de vârstă se micșorează. Elisabetta pare să aibă 30 de ani, ca mine ”, a spus el pentru revista „Diva e donna”. Explicând că nici măcar distanța dintre Los Angeles (unde locuiește ea) și Milano (unde locuiește el) nu este o problemă de netrecut: «Nu este ușor, dar e în regulă. Reușim să ne vedem cât avem nevoie.”

Georgian Cîmpeanu: cine este kickboxerul român care se află alături de Elisabetta Canalis, nouă poveste de dragoste

Dragostea dintre cei doi a înflorit datorită pasiunii lor comune pentru kickboxing. Dar a înflorit încet, așa cum a explicat George în noul interviu: „Nu eram obișnuit să am de-a face cu persoane celebre.” De-a lungul timpului sportivul a stabilit o relație excelentă și cu Skyler Eva, fetița pe care Canalis a avut-o în urmă cu 8 ani cu fostul ei soț Brian Perri.

Georgian Cîmpeanu cunoscut sub numele de „Iceman”, de origine română care a crescut la Roma, a intrat în viața Elisabettei în urmă cu aproximativ doi ani. Dragostea lor a devenit oficială în mai 2023, când cei doi au fost fotografiați în Los Angeles în timp ce mergeau ținându-se de mână. Apoi, în ianuarie anul trecut, ea a confirmat pentru prima dată relația. Acum au sosit și primele cuvinte publice ale lui Cîmpeanu. Care a vrut să spună lumii că dragostea lui cu Elisabetta, în ciuda diferenței de vârstă, merge bine, scrie Vanity Fair.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Saluzzo, muncitor român de 52 de ani cade de pe schelă de la 8 metri înălțime și moare

Evelina Neamțu, româncă de 15 ani, a dispărut la Bologna. Apelul familiei