in

Italia, șofer român de TIR, găsit mort în cabină, camionul staționa de câteva ore în parcare

Italia, șofer român de TIR, găsit mort în cabină, camionul staționa de câteva ore în parcare. O nouă tragedie la baza logistică a unei firme de transport: un șofer de 61 de ani a fost găsit mort în camionul său. Din primele cercetări rezultă că drama s-a consumat în noaptea de joi spre vineri la Ceva di Somaglia, Lombardia. Un șofer de camion român, care se afla cu camionul său în interiorul platformei logistice de câteva ore, și-a pierdut viața.
>>> Tragedie în parcarea unei grădinițe din Brescia: o bunică a lovit mortal cu mașina un copil de doi ani

Italia, șofer român de TIR, găsit mort în cabină

Prezența camionului pentru o perioadă atât de lungă de timp a părut suspectă, astfel că un agent de securitate s-a apropiat de vehicul și l-a găsit pe bărbatul de 61 de ani zăcând inconștient în cabină. Crucea Rosie Casalese și paramedicii au sosit la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cetățeanul român, care a murit din cauza unei boli subite, scrie ilcittadino.it.

Carabinierii au procedat la identificarea acestuia și la depistarea eventualilor membri ai familiei. Nu era clar de cât timp era mort bărbatul de 61 de ani, deoarece camionul era staționat în interiorul firmei de câteva ore bune.
>>> Tragedie la Latina: lucrător român de 38 de ani moare zdrobit de un camion. Parchetul deschide o anchetă

Condiții de muncă solicitante

Decesele subite ale șoferilor de camion nu sunt rare și sunt adesea atribuite condițiilor de muncă solicitante. Factorii de risc includ perioade lungi de ședere, stres ridicat, alimentație nesănătoasă și lipsa exercițiului fizic. Un studiu realizat de Asociația Americană a Șoferilor de Camion a arătat că aproximativ 14% dintre șoferi suferă de probleme cardiovasculare, iar aceste afecțiuni sunt o cauză majoră a deceselor subite.

În plus, un raport european a relevat că șoferii de camion au o rată a mortalității subite mai mare comparativ cu alte profesii, subliniind necesitatea unor măsuri de prevenție și monitorizare a sănătății în această industrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Salvini îl atacă dur pe Macron: „Vrei război? Pune-ți casca, du-te la luptă și nu rupe …!”

Alegeri europene 2024, în Italia partidul lui Meloni este aproape de 30%, Salis și Vannacci printre cei aleși. Renzi și Calenda afară