in

Roma, un avocat de 72 de ani abuzează de menajera sa, făcându-i viața un calvar: va face șase ani de închisoare

Roma, un avocat de 72 de ani abuzează de menajera sa, făcându-i viața un calvar: va face șase ani de închisoare. Femeia rezistă 24 de luni de teama de a-și pierde locul de muncă și apoi denunță. Avocatul care a convins-o să tacă i-a spus că știe ‘oameni importanți’. A fost pipăită, abuzată și aproape violată, rămânând mereu tăcută de teamă să nu-și piardă locul de muncă ca menajeră și permisul de ședere.
>>> Caz șocant la Torino: un român și-a violat fratele și surorile mai mici. „Așa am crezut că este bine”

Un avocat de 72 de ani abuzează de menajera sa

Acesta este calvarul de doi ani trăit de Arianna (nume fictiv), 40 de ani, o străină, victimă a violențelor sexuale săvârșite de angajatorul ei, Antonio Caporale, 72 de ani, avocat, scrie roma.corriere.it. Pe baza reconstituirii făcute de procurorul Claudia Alberti, avocatul a fost condamnat ieri la șase ani de închisoare sub acuzația de agresiune sexuală. Inculpatul, care a fost prezent la citirea dispozitivului, și-a susținut întotdeauna nevinovăția.

Drama Arianei a început în toamna anului 2017. Sosită de curând în Italia, ea caută un post de menajeră într-un mediu care îi este necunoscut. Roma este mare, haotică, nu seamănă deloc cu țara în care a trăit o viață întreagă. Oportunitatea de a se stabili s-a prezentat în octombrie, în urmă cu șapte ani. Ea a aplicat pentru un loc de muncă ca ajutor domestic în casa unui avocat.
>>> Matera, o maltratează și o bate pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă: badantă arestată

„A cerut să facă sex oral”

Iar avocatul – asistat de avocatul Gino Ursini – i-a răspuns, convocând-o pentru un interviu. La finalul căruia a fost angajată. După ce a depășit obstacolul, s-a transformat într-un coșmar. Bărbatul, după cum susține procuratura, profită de orice ocazie pentru a-și întinde mâinile. Uneori îi cere chiar și relații sexuale orale. Iar într-un caz ar fi căutat chiar să întrețină relații intime. Pe care ea l-ar fi respins.

Tortura durează până la jumătatea anului 2019. De ce a așteptat atât de mult înainte de a-l denunța pe străin? Arianna, după cum a povestit în sala de judecată, se teme: bărbatul este avocat, îi spune că știe oameni importanți. El o intimidează, amenințând-o cu posibilitatea de a nu-i fi reînnoit permisul de ședere. În primul rând, Arianna – apărată de avocata Marilia Tiso – rezistă, pentru că nu vrea să-și piardă salariul și locul de muncă. Apoi, dintr-o dată, preferă să riște să piardă totul și își denunță drama.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român prins la Pomezia cu 920 de euro de bancnote contrafăcute

Trei tineri români înghițiți de ape în nordul Italiei. Două corpuri au fost găsite, este căutat în continuare Cristian