in

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”. Patru hoți din Catania, care se deplasau la Reggio Calabria, au încercat să jefuiască o casă de la periferia orașului Reggio Calabria: proprietarul, un măcelar, i-a descoperit și i-a înjunghiat pe doi dintre ei. Unul dintre răniți, lăsat de complicii săi în fața spitalului „Morelli”, a murit; fuga celui de-al doilea rănit a fost întreruptă la spitalul din Messina, unde a fost internat din cauza gravității rănilor. Acolo a fost prins de carabinieri, iar acum se află sub pază. Un al treilea complice a fost identificat și este căutat, în timp ce poliția este pe urmele celui de-al patrulea membru al bandei.
>>> Șoc la Vibo, român legat, bătut și umilit de șase minori italieni. „Au urinat pe el și i-au incendiat hainele”

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar

Proprietarul casei, P.F., în vârstă de 50 de ani, a fost arestat sub acuzația de omor și tentativă de omor. Casa care a fost scena tentativei de jaf a fost sechestrată pentru a permite Ris di Messina să își desfășoare investigațiile și să stabilească dinamica evenimentelor.

Hoțul mort era Alfio Stancapiano, 30 de ani, din Catania. Acesta a murit din cauza rănilor grave la nivelul abdomenului. Celălalt bărbat rănit, ale cărui detalii nu au fost dezvăluite, avea 46 de ani și era tot din Catania.
>>> Peste jumătate dintre italieni ajung cu dificultate cu banii la sfârșitul lunii, iar trei din zece renunță la tratamentul medical

Luni dimineață, banda de catanezi plecați, a sosit în Reggio Calabria la bordul unui Fiat Punto și, după ce a identificat casa măcelarului ca țintă pentru a comite un jaf, a pătruns înăuntru forțând încuietoarea unei uși laterale. Cei patru au încercat să ajungă în dormitor.

Suspectând zgomotele ciudate și imaginându-și că cineva a intrat în casă, măcelarul, după ce a luat un cuțit mare, de tipul celor folosite pentru a tăia carnea, a ajuns la primul etaj și, când a fost confruntat de cei patru tâlhari, ar fi atacat doi dintre ei, în timp ce complicii săi au fugit. În ciuda rănilor suferite în încăierarea cu măcelarul, cei doi hoți au reușit să își ajungă din urmă complicii, care îi așteptau în Fiat Punto, parcat în apropiere.

L-au abandonat pe cel grav rănit, dar a murit la spital

Intenția lor era să ajungă cât mai repede la Villa San Giovanni pentru a se îmbarca pe feribotul spre Messina. Înainte de a vira pe autostradă, gravitatea rănilor suferite de unul dintre ei i-a obligat să se întoarcă și să ajungă la spitalul „Morelli”, unde l-au abandonat pe unul dintre cei doi răniți în încercarea de a-i salva viața (foto).

Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el. Restul bandei a ajuns apoi în portul Villa San Giovanni și, după ce au abandonat mașina, au mers pe jos până la feriboturi. Camerele de supraveghere au înregistrat totul. Odată ajunși în Messina, trio-ul s-a despărțit: hoțul rănit a mers la spital, ceilalți doi au dispărut pe rute diferite.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

George Simion, mesaj pentru diaspora: „Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea

Matera, o maltratează și o bate pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă: badantă arestată