in

Bătaie între români și ucraineni la Lodi, cu topoare și răngi, un tânăr a ajuns la terapie intensivă

Bătaie între români și ucraineni la Lodi – Încăierare cu topoare și bâte între 10 persoane: un tânăr de 24 de ani a fost grav rănit. Trei români au fost arestați, doi ucraineni denunțați.

Bătaie între români și ucraineni la Lodi

Șuturi, pumni, dar și lovituri de topor și bare metalice. Bătaie în noaptea dintre sâmbătă și duminică într-un bar din Sant’Angelo Lodigiano (Lodi), unde cel puțin zece persoane s-au înfruntat din motive încă de clarificat. Bilanțul final este grav: un băiat ucrainean de 24 de ani este internat la terapie intensivă cu prognostic îngrijit din cauza loviturilor primite. El și tatăl său, în vârstă de 53 de ani, ambii rezidenți în zona Pavia, sunt cercetați în stare de libertate pentru infracțiunea de încăierare.

Scene de groază la Prima Porta, bătaie între români cu bâte și răngi, un participant a fost lovit intenționat de o mașină

Alți trei bărbați au fost arestați cu aceeași acuzație: un român de 42 de ani și un român de 24 de ani, de asemenea tată și fiu, cu domiciliul în zona Lodi, și un al conațional în vârstă de 28 de ani, care locuiește în Melegnano, în zona Milano. Denunțurile și arestările au fost făcute după ce polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere video ale barului unde s-au produs violența. În timpul luptei, conform celor reconstruite, s-a folosit un topor, o nivelă de zidar, precum și bucăți de mobilier din local și o bară metalică, relatează Milano Today.

Cele trei arestări au fost validate de instanța Lodi, care a dispus arest la domiciliu pentru tatăl, fiul și tânărul de 28 de ani. Niciunul dintre suspecți de până acum nu a explicat motivul violenței. Cercetările continuă pentru identificarea celorlalți participanți la ciocnire și pentru stabilirea cauzelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
consulat sardinia

Ministerul Afacerilor Externe confirmă – românii din Sardinia vor avea oficiul lor consular la Cagliari

George Simion, mesaj pentru diaspora: „Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea