in

Scenă de groază la Foggia: fetiță atacată de un pitbull, mama se aruncă de la balcon și reușește să salveze copilul

Scenă de groază la Foggia: fetiță atacată de un pitbull, mama se aruncă de la balcon și reușește să salveze copilul. Câinele care a scăpat de sub controlul stăpânului său și hoinărea între localitățile Serracapriola și mahalaua Borgo Mezzanone din Foggia. Fetița a primit un prognostic de 20 de zile, în timp ce mama ei a fost și ea rănită, dar mai grav, de animalul înfuriat.
>>> Tragedie la Eboli: bebeluș de 15 luni atacat și ucis de doi pitbulli, rănită și mama

Scenă de groază la Foggia: fetiță atacată de un pitbull

Patru persoane, printre care o fetiță de șapte ani, au fost rănite după ce au fost mușcate de câini în Serracapriola și în mahalaua Borgo Mezzanone. Sâmbăta trecută, potrivit Foggiatoday, în Serracapriola, un pitbull a mușcat o fetiță de șapte ani care se juca în apropierea casei sale. Câinele, după ce a scăpat de stăpânul său, s-a aruncat mai întâi asupra unei fete de 15 ani și apoi asupra fetiței de șapte ani care fugea îngrozită, scrie foggia.corriere.it.

Țipetele fetiței au alarmat-o pe mama ei, care a asistat la scenă de la balcon și care, cuprinsă de panică, s-a aruncat pentru a-și salva fiica, provocându-și o fractură la picior și alte răni în încercarea de a o elibera pe fată din fălcile animalului. Transportată la camera de urgență, copila a suferit răni și leziuni despre care s-a apreciat că se vindecăp în douăzeci de zile, iar mama în șaizeci de zile.

Alte persoane rănite de câini

Alte două persoane au fost rănite în această dimineață de mușcăturile unor câini în interiorul mahalalei din Borgo Mezzanone, la aproximativ zece kilometri de Foggia. Astăzi, în jurul orei 14.00, o femeie, cetățean italian, a cerut ajutorul soldaților armatei italiene aflați de serviciu la Cara pentru rănile provocate de mușcăturile de câine de pe picioare. Personalul 118 a sosit la fața locului și a tratat-o pe femeie, transportând-o la camera de urgență a spitalului din Foggia.

La scurt timp, polițiștii de serviciu de la Cara au fost solicitați să intervină de către un bărbat din Mali, în vârstă de 21 de ani, care prezenta răni grave la picior. Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost mușcat și el de niște câini din interiorul barăcii. Tânărul de 21 de ani a fost tratat și dus la spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Românii din Italia și Spania trăiesc mai mult cu 8 ani decât cei rămași în țară

Tragedie în Caserta, român de 23 de ani moare împreună cu alte două persoane într-un accident grav la Villa Literno