in

Italia, român înjunghiat de o femeie într-un parc public, în timp ce mânca liniștit pe o bancă

Italia, român înjunghiat de o femeie într-un parc public, în timp ce mânca liniștit pe o bancă. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost arestată de carabinierii din Piombino Dese (o comună din provincia Padova, regiunea Veneto, Italia) sub acuzația de tentativă de omor pentru că a înjunghiat un bărbat de origine română într-un parc public din Loreggia. Femeia, cunoscută deja de poliție, este acuzată de tentativă de omor, amenințare agravată, vătămare corporală agravată și port de obiecte ofensatoare.
>>> Român arestat la Bologna, a încercat să dea foc unei biserici de trei ori. „Să sară-n aer”

Român înjunghiat de o femeie într-un parc public

Militarii au intervenit în urma unei alerte la 112 și, la sosirea la fața locului, au găsit-o pe suspectă vorbind cu personalul 118 din Camposampiero. Investigațiile au arătat că victima a reușit să scape de furia femeii și să se refugieze într-un supermarket din apropiere. Din declarațiile personalului medical a reieșit că a fost găsit și confiscat un cuțit de bucătărie din oțel cu o lungime totală de 43 cm, din care 20 cm reprezentau lama, scrie tviweb.it.

Românul le-a povestit carabinierilor că, în timp ce mânca un sandwich pe o bancă din parc, a fost abordat de femeia în vârstă de 54 de ani, pe care o cunoștea de ceva timp. Între cei doi s-a iscat o ceartă din motive banale, la finalul căreia a fost amenințat cu moartea și înjunghiat. Atacul a fost atât de rapid încât bărbatul nu a avut timp să se apere, reușind doar să scape.
>>> Vicenza, arestat românul piroman: ”angajat” pentru incendierea unui hotel pentru refugiați

Autoritățile judiciare au plasat-o pe femeie în arest la domiciliu, la locuința sa, până la audierea pentru validare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tânăr de origine română premiat de Mattarella: „Cu promptitudine și simț civic a evitat un feminicid”

Accident pe autostradă în Italia, copil român de 11 ani moare, donate organele