in

Telepass mărește tarifele, dar este nevoie doar de un cuvânt și serviciul devine gratuit: iată cum se face

Telepass mărește tarifele – Începând cu 1 iulie, taxa lunară Telepass va crește. Dar există o modalitate de a vă retrage fără a plăti penalitatea până pe 30 iunie. Prin urmare, după cum explică Assoutenti, toți șoferii care nu doresc să accepte modificările unilaterale ale contractelor Telepass și majorările de tarif prevăzute pot decide să se retragă fără nicio cheltuială și fără nicio penalitate până pe 30 iunie. Există însă și o promoție pentru cei care decid să rămână.

Vrei să vii să lucrezi pe Riviera? „1200 de euro pe lună pentru 12 ore pe zi, fără odihnă săptămânală”

Telepass mărește tarifele

„Începând cu 1 iulie 2024, ne propunem să implementăm câteva modificări în oferta noastră: în special, taxa pentru serviciul Telepass Family va fi majorată la 3,90 euro (TVA inclus) lunar”, aceasta este comunicarea transmisă recent de către Telepass clienților săi. „Începând cu 1 iulie 2024, serviciul de bază Telepass (Familie) va trece de la actualul 1,83 euro pe lună la 3,90 euro, cu o creștere a prețurilor de 113%”, scrie Assoutenti într-o notă.

Dar cum vă puteți retrage din contract cu efect imediat, fără a plăti penalități sau costuri de dezactivare, dacă nu doriți să acceptați aceste modificări de tarif? Trebuie doar să sunați la numărul gratuit 800.904940 sau să trimiteți o comunicare prin e-mail la adresa [email protected], email certificat ([email protected] ), folosind formularul online (https://www.telepass.com. com/KTI /public/contact us-noregistrato), sau prin descărcarea unui formular specific de pe site-ul companiei Telepass, scrie tsp.it.

Guvernul acordă un bonus de 100 de euro pentru angajații cu venituri de până la 28 de mii de euro

Oferta pentru cei care decid să rămână

După trimiterea cererii, dispozitivul folosit până în acel moment de către șofer trebuie returnat la unul dintre Magazinele Telepass, Centrul de service Telepass sau Punctul Telepass, sau prin trimiterea acestuia prin poștă recomandată la Telepass SpA Via del Serafico 49 00142 Roma. În cazul retragerii, perioada de timp disponibilă pentru returnarea dispozitivului relevant a fost mărită la șase luni. Dar asta nu este tot, pentru că, celor care decid să nu părăsească compania, li se oferă un an de serviciu gratuit, fără restricții pentru viitor. Cum se poate face? După ce sunați la numărul gratuit, trebuie doar să spuneți cuvântul „recedere” (retragere) și abonamentul Telepass, în loc să crească, devine gratuit, cel puțin un an.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
secta celor care nu-și plătesc facturile

Brescia, secta celor care nu-și plătesc facturile: „Suntem oameni liberi”

Doliu grav în Forza Italia: Lisa Labbrozzi găsită moartă acasă la 39 de ani