in

VIDEO – liderul AUR, George Simion, aplaudat la scenă deschisă la reuniunea simpatizanților Fraților Italiei de la Roma

Ziua însorită de la Castel Sant’Angelo, bătută de vântul înghețat de nord, s-a încălzit în timpul dezbaterii din cadrul reuniunii Atreju: „Europa de apărat: rațiunile conservatorilor împotriva superstatului european”. Motivul: discursul ținut de liderul AUR, George Simion, care a ridicat sala în picioare.

George Simion, invitat important la reuniunea partidului Giorgiei Meloni de la Roma. După eveniment, liderul AUR s-a întâlnit cu Papa Francisc

Întâlnirea a fost moderată de Carlo Fidanza (Șeful Delegației FdI la Parlamentul European). Printre vorbitori s-au numărat Raffaele Fitto, (ministrul pentru Afaceri Europene, Politici de Coeziune și PNRR), Nicola Procaccini (copreședinte ECR), Jorge Buxadé Villalba (vicepreședinte ECR), Assita Kanko (vicepreședinte Grup ECR la Parlamentul European), Radosław Fogiel (vicepreședinte ECR) și mai presus de el, George Simion, liderul român al partidului Aur (Alianța pentru Unirea Românilor).

Simion a ținut unul dintre cele mai aplaudate discursuri de până acum. A revendicat că este latin, că este creștin și valorile pe care această Europă riscă să le piardă, scrie Etruria News.

Discursul lui George Simion

„O să încerc să vorbesc în frumoasa limbă italiană, în limba lui Dante Alighieri și a lui Gabriele D’Annunzio. Sunt latin și sunt român. Sunt român și sunt latin ca și voi, ca și Santiago, ca și Jorge. Voi sunteți foarte mândri că sunteți italieni, cum noi suntem mândri că suntem români. Împreună trebuie să fim mândri că suntem latini și împreună trebuie să redăm gloria civilizației noastre. Pentru Dumnezeu, Europa are rădăcini latine și creștine. Europa noastră este plină de bogății și de multă frumusețe. Europa noastră este frumoasă, nu ca și Europa celor de la PD și Elly Schlein. Vă salut, frumoșilor! Noi vrem frumusețe pentru viitorul nostru.

Ieri am fost la Vatican pentru o audiență privată cu Sfântul Părinte. După care am ascultat aici pe prim-ministrul albanez, Edi Rama, care zicea că Papa Francisc este cel mai mare și indiscutabil lider al stângii. Dar noi, aici, suntem de dreapta și modelul nostru politic și liderul nostru nu este Romano Prodi, nu este Letta, nu este Elly Schlein, nu e Frans Timmermans, nu e Ursula von der Leyen. Modelul nostru politic este încă aici, la Roma. Tinerii noștri din București, eu sunt președintele partidului suveranist din România, ca și tinerii de aici din Roma, cântă „Avanti ragazzi di Buda”. Acest cântec „Avanti ragazzi di Buda” amintește de lupta pe care noi am dus-o împotriva comunismului. Mulțumesc mult! Sunteți minunați!

Dimineață, când am venit la acest foarte mare eveniment, aplauze pentru organizatori, am intrat într-un magazin de antichități din fața Castelului San Angelo și am găsit asta: este un desen cu Columna lui Traian. Noi, cu Dacia, suntem aici. Este un desen antic, făcut de Stefano Duperac în 1575. Avem în București o copie a Columnei lui Traian realizată în 1934. Soluția pentru rădăcinile noastre latine, pentru rădăcinile noastre creștine este aici, la Roma, este aici, cu liderul vostru, cu Leoaica Europei, este aici la Guvernul Italiei de centru-dreapta. Vrem să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și haideți să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni. Nu vă abateți niciodată!”, a spus liderul AUR.

Atreju, reuniunea la care a participat George Simion, este o manifestație politică de tineret a dreptei italiene care are loc în fiecare an din 1998, în general în luna septembrie, la Roma. La eveniment au participat liderii grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, dar și personalități internaționale precum fondatorul Tesla, Elon Musk, scrie Solid News.

Recepție pentru românii din Italia

Ieri, după ce a participat la audiența privată cu Sfântul Părinte Papa Francisc, a organizat o recepție pentru prietenii săi români din Italia și pentru prietenii săi italieni în cadrul extraordinar al Villa Agrippina Gran Melia care domină Roma de pe Gianicolo

Partidul suveranist condus de George Simion vizează un rezultat istoric la următoarele alegeri europene, atât de mult încât a pregătit deja deschiderea primei filiale a Aur (Alianța pentru Unirea Românilor) în Italia grație muncii prețioase a lui Eugen Terteleac, mai scrie Etruria News.

George Simion la Bruxelles: „În Italia să nu se mai interzică numerele maşinilor din România”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

George Simion, invitat important la reuniunea partidului Giorgiei Meloni de la Roma. După eveniment, liderul AUR s-a întâlnit cu Papa Francisc

Tentativă de jaf șocantă la Roma: Un român a încercat să fure o mașină cu proprietarul agățat de caroserie