in

Româncă din Italia dispărută de un an: Cine a văzut-o pe Mihaela?

Mihaela Dudaș, romanca disparuta in Italia

Româncă din Italia dispărută – Mihaela Dudaș, o româncă originară din Hunedoara, în vârstă de 39 de ani, care plecase să lucreze în Italia și se afla în străinătate de aproximativ 16 ani, este dată dispărută de aproape un an, după ce familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea începând din octombrie 2022.
Zeci de români declarați dispăruți în Italia, îi caută cineva? Se ocupă vreo autoritate de anchetarea acestor dispariții? Ce spune Poliția Română

Româncă din Italia dispărută

Rudele Mihaelei Dudaș au decis să anunțe Poliția Română cu privire la dispariția acesteia, iar fratele femeii s-a prezentat la Poliția Municipiului Vulcan pentru a alerta autoritățile în acest sens.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Hunedoara, Mihaela Dudaș are o înălțime de 1,68 metri și aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui și păr șaten, tuns scurt. De asemenea, ea poate fi identificată și prin faptul că are o operație chirurgicală la un picior.
O familie de patru români, între cele 21 de victime ale accidentului de la Mestre

În prezent, nu există detalii cu privire la hainele pe care le purta în momentul dispariției, deoarece nu se mai ține legătura cu ea de aproape un an.

Poliția română solicită sprijinul publicului și încurajează orice persoană care deține informații relevante să le facă cunoscute autorităților. Persoanele care pot furniza astfel de informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de telefon de urgență 112, anunță news.ro.
Număr mare de români dispăruți în străinătate, semnal de alarmă în Parlament

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

O familie de patru români, între cele 21 de victime ale accidentului de la Mestre

Primele imagini cu familia de români ucisă în catastrofa de la Mestre – veniseră din Germania în vacanță