in

Copil mort la Livorno, mama arestată: ”Crimă premeditată, nu a căzut de pe tobogan”

ItaliaCopil mort la Livorno, mama arestată: ”Crimă premeditată, nu a căzut de pe tobogan”. Femeia, în vârstă de 38 de ani, se afla în vacanță împreună cu fiul ei: a cerut ajutor, vorbind de o cădere accidentală. În acea zi, ea trebuia să îl predea pe băiețel tatălui său, care avea custodia exclusivă asupra lui. Mama copilului a fost însă arestată sub acuzația de omor voluntar cu premeditare.
>>> Liguria, doi turiști uită într-o brutărie un rucsac cu 15.000 de euro, vânzătoarea îi restituie: ”Mulțumim public acestei doamne!”

Copil mort la Livorno, mama arestată

Femeia, cetățean cubanez, le-a spus ofițerilor de la echipa mobilă și personalului de la camera de gardă că în după-amiaza zilei de 16 august copilul a căzut de pe un tobogan, când se afla într-un loc de joacă din Tirrenia, apoi s-a simțit rău în timpul nopții și a murit în primele ore ale zilei de 17 august.

Anchetatorii au infirmat versiunea oferită de femeie, grație și examenului autopsiei. Examenele medico-legale au arătat leziuni foarte grave ale copilului, care l-ar fi împiedicat să se deplaseze independent.
>>> Italia, copil de 9 ani mort după o înțepătură de viespe, familia a donat organele

Ofițerii au reconstituit orele care au precedat moartea copilului și au văzut că în după-amiaza zilei de 16 august, femeia și copilul ar fi intrat într-un bloc de locuințe din zona Borgo Cappuccini, de unde copilul ar fi plecat la gâtul mamei sale 11 ore mai târziu, posibil deja mort, după cum a explicat poliția din La Spezia.

Ipoteza anchetatorilor, considerată în prezent de Gip ca fiind susținută de probe circumstanțiale foarte serioase, este că moartea poate fi atribuită unei acțiuni voluntare – cel mai probabil o cădere de la înălțime în interiorul blocului de apartamente.

Copilul ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl său în acea zi

Alte elemente ar putea să apară din rezultatele examinării de către poliția judiciară a prezumțiilor biologice confiscate de către anchetatori în interiorul blocului de apartamente. Copilul se afla în vacanță cu mama sa, iar în chiar ziua în care a murit, aceasta ar fi trebuit să îl ducă înapoi la tatăl său, care locuiește în Torino. Cei doi sunt despărțiți, iar bărbatul avea custodia exclusivă a copilului.

Anchetatorii îi ceruseră să nu părăsească Livorno, dar ea a plecat oricum la Torino, așa că s-a declanșat arestarea: depistată azi dimineață de polițiștii din Livorno la Torino, a fost dusă la închisoarea Don Bosco din Pisa. Interogatoriul va avea loc în zilele următoare.

sursa: corrierefiorentino.corriere.it/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Un cântăreț italian și-a părăsit țara natală și s-a mutat în România: “Tochitură, mămăligă, pomana porcului în tuci, toate îmi plac”

accident la locul de munca - elicopter ambulanta Italia

Ravenna, mecanic român zdrobit de un camion, amputare parțială a piciorului