in

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Arestați iubitul ei și un amic: acuzați de crimă

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Iubitul ei și un amic au fost arestați. Potrivit primelor investigații efectuate de carabinieri, se cercetează implicarea celor doi bărbați în moartea fetei. Cei doi sunt acuzați că au omorât-o și au înscenat sinuciderea.
>>> Mantova, și-a ucis iubita și i-a ascuns cadavrul: Dumitru Stratan riscă închisoarea pe viață

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania

Descoperire tragică în apropiere de Catania, în mediul rural dintre Ramacca și Paternò, unde este în desfășurare o anchetă pentru presupusul feminicid al Verei Șchiopu, o tânără moldoveancă de 25 de ani. Sâmbătă, 19 august, cadavrul ei a fost găsit spânzurat în interiorul unei case din cartierul „Sferro”. Aseară, 20 august, carabinierii nucleului de anchetă Catania, colaborând cu secția Ramacca, au procedat la arestarea a două persoane: partenerul victimei, un muncitor român, și un compatriot.

Potrivit primelor investigații efectuate de carabinieri, ar urma să iasă la iveală implicarea celor doi bărbați în moartea Verei. Iubitul victimei, Gheorghe Ciprian Apetrei, 33 de ani, raportase decesul, precizând că tânăra s-a spânzurat. Versiunea evenimentelor a stârnit îndoieli în rândul anchetatorilor, care au decis să procedeze la arestarea însuși a tovarășului, suspectat că ar fi autorul crimei, și a prietenului său, Costel Bălan, 31 de ani, considerat posibil complice la executarea crimei. Ancheta se află în competența Parchetului Caltagirone.
>>> Italia, crimă din gelozie: un carabinier l-a împușcat mortal pe amantul iubitei sale, femeia este grav rănită

Cei doi bărbați arestați sunt acuzați că ar fi complici la crimă. Cu toate acestea, s-au aflat puține detalii despre anchetă, procurorul a impus strictă confidențialitate asupra cazului. Momentan nu este încă clar ce rol este atribuit fiecărui suspect. Surse apropiate anchetatorilor sugerează că diverse elemente au stârnit suspiciuni în rândul anchetatorilor, în primul rând dinamica și dovezile criminalistice culese de carabinieri și unele neconcordanțe în mărturiile oferite de cei doi suspecți, scrie Il Riformista.

Iubitul femeii a sunat la 112

Iubitul victimei a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 , un român de treizeci de ani, care lucra ca muncitor în construcții, cu ea – muncitoare sezonieră la câmp – împărțea reședința într-o casă de țară din Câmpia Cataniei. Versiunea lui asupra faptelor ar fi fost confirmată de prietenul său, tot de naționalitate română.

Informațiile disponibile despre victimă sunt limitate: momentan nu a fost clarificat motivul prezenței sale în zona rurală Ramacca și dacă era legat de motive de muncă. Puține mărturii externe au apărut despre hainele sale, în condițiile în care zona este izolată și nu par să existe relații personale semnificative cu alte persoane din zonă. Nu au apărut plângeri anterioare sau rapoarte de conflict între femeie și iubitul ei.
>>> Feminicid în Riva del Garda, victima este Maria Roșca, partenerul ei român a aruncat-o de la etajul trei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
rares bogdan 1

Rareș Bogdan contestat în diaspora, românii i-au creat site-ul ”JosRaresBogdan”: ”NU merită să ne reprezinte”

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate.

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate în casa ei din Genova