in

Au început înscrierile la cea de a 24-a ediție a Premiului Internațional de Poezie de la TRIUGGIO (MILANO)

A 24- ediție (2014-2015) a traditionalului concurs de poezie International Giovani e Poesia din Triuggio (Milano) asteapta și anul acesta participarea copiiilor români din Italia, România și Republica Moldova. Participarea copiiilor români a devenit o constantă a acestui concurs la care se înscriu anual mai mult de o mie de participanți din peste 20 de țări.

România este țara cu cele mai multe creații în concurs fiind răsplătita de-a lungul anilor, cu importante premii la toate secțiunile prestigioasei competitii: de la medalia de argint a Camerei Deputatilor pana la premiile si diplomele speciale anuntate in cadrul concursului.

Centrul Cultural Italo-Român din Milano este partener și susținător al concursului în relația cu România și Moldova din anul 2010. La concurs sunt invitați să participe nu doar copiii din România cât și cei care trăiesc și învață în Italia. Toti cei interesați sa participe pot scrie si pe adresa Centrului Cultural Italo Român [email protected] (Violeta Popescu) pentru informatii suplimentare.

Cea de a XXIII-a editie a Premiului International GIOVANI e POESIA dominată de prezența României si Republicii Moldova

Detalii despre edițiile anterioare și regulamentul concursului, puteți citi pe http://www.culturaromena.it/, la ACEST LINK


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu vom mai sta la coadă la consulate. MAE a lansat serviciul on-line de completare a documentelor

Congresul Diasporei, întâlnirea comunităţii la Guidonia. Victor Ponta GARANTEAZĂ: „DA, Congresul se va organiza ANUL ACESTA”