in

Pesaro, româncă arestată după ce și-a bătut partenerul și a rănit un polițist, lovindu-l cu un scaun

Pesaro, româncă arestată după ce și-a bătut partenerul și a rănit un polițist, lovindu-l cu un scaun. Beată, și-a atacat partenerul și apoi polițiștii scuipându-i în față și amenințându-i cu moartea. Militarii au fost obligați astfel să o ”liniștească” cu un pistol cu electroșocuri, cu pistolul electric, legându-i apoi mâinile și picioarele. Dar când a fost adusă la secția de poliție, furia ei a explodat din nou, a spart o ușă și a aruncat un scaun spre un ofițer, rănindu-l.
>>> Captură impresionantă la Firenze, călătorea în autocar cu peste un milion de euro ascuns în două genți

Pesaro, româncă arestată după ce și-a bătut partenerul și a rănit un polițist

O româncă, angajată în sectorul curățeniei, a fost arestată pentru rezistență față de un funcționar public și vătămare corporală agravată. Judecătorul a validat arestul și apoi a eliberat-o cu obligația de a se prezenta la secția de carabinieri.

Totul s-a întâmplat pe data de 3 august, în jurul orei 3 dimineața, într-o casă din strada delle Fabbrecce. Este al doilea episod în decurs de puțin timp. Același scenariu. Ea bea și devine violentă, se răzbună pe partenerul ei, care este nevoit să cheme poliția. A fost la fel și acum douăzeci de zile. Și chiar și acea agresiune s-a încheiat cu arestarea româncei care, apărată de avocata Elena Fabbri, a negociat o pedeapsă de 4 luni.
>>> Genova, tânăr de 18 ani ucis cu o suliță în inimă și decapitat: interogat patronul unde lucra

Bărbatul a fost nevoit să cheme poliția în ajutor

Se părea că pacea a revenit în cuplu. Dar noaptea trecută acest fir de speranță s-a rupt. După ce a băut, femeia a început să ridice tonul și în scurt timp de la vorbe la fapte. A devenit din ce în ce mai violentă cu partenerul ei până când l-a atacat. Și până în punctul în care l-a obligat să cheme în ajutor polițiștii.

Însă, odată ajunsă în fața ofițerilor, românca a făcut orice, numai să se calmeze nu. Atât de mult încât i-a obligat să o anihileze cu electroșocuri și să o imobilizeze legându-i mâinile și picioarele. Dusă la secția de poliție, ea a reînceput să se arunce asupra lucrurilor și a ofițerilor, rănindu-l pe unul dintre ei.

sursa: ilrestodelcarlino.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un străin atacă mașina carabinierilor

Video șoc la Sondrio, un străin dă cu pumnii și picioarele în mașina carabinierilor, apoi se urcă pe capotă

O româncă din Roma face carieră în aeronautică: „Prima femeie instructor la Fiumicino și Ciampino”