in

Genova, tânăr de 18 ani ucis cu o suliță în inimă și decapitat: interogat patronul unde lucra

ItaliaGenova, tânăr de 18 ani ucis cu o suliță în inimă și decapitat: interogat patronul unde lucra. Doi tineri egipteni sunt interogați la procuratura din Genova pentru uciderea lui Mahmoud Sayed Mohamed Abdalla, tânărul egiptean de 19 ani al cărui cadavru decapitat și fără mâini a fost găsit luni în mare, în largul localității Santa Margherita. Potrivit rapoartelor, cei doi nu au fost reținuți.
>>> Căldură extremă la locul de muncă, un muncitor moare, avea temperatura corpului 43°C

Genova, tânăr de 18 ani ucis cu o suliță în inimă și decapitat

Mahmoud ar fi fost ucis cu o suliță în inimă și corpul său a fost străpuns de mai multe ori, dar nu se știe încă dacă a fost mutilat de ucigașul său, poate pentru a întârzia identificarea sa, sau dacă trupul aruncat în apă a fost mutilat de elicele vreunei ambarcațiuni.

Cei doi cetățeni nord-africani au fost reținuți aseară de către oamenii de la unitatea de operațiuni și investigații a carabinierilor. Se pare că ambii îl cunoșteau bine pe Mahmoud. Cei doi, însoțiți de avocații lor, au răspuns la întrebări, dar nu au vrut să-și mărturisească implicarea în crimă.

Potrivit primelor zvonuri, crima ar fi avut loc fizic în Chiavari. Cei doi egipteni ar fi unul proprietar, iar celălalt angajat al frizeriei din Sestri Ponente pentru care lucra victima, Tito’s, din Via Merano. Care are o filială și în Chiavari, în Corso Dante. Mahmoud ar fi fost ucis din motive economice, după o ceartă pe care o avusese cu o săptămână înainte de crimă cu șeful său.
>>> Italia, un accident produs de un șofer român aduce haos: stâlp de electricitate doborât, clădiri fără curent și trafic infernal

Corpul a fost aruncat în mare

Băiatul, potrivit anchetei, era încă în viață duminică după-amiază: acest lucru este atestat de imaginile unei camere de supraveghere plasate în apropierea locului unde dormea de obicei. Prin urmare, este posibil ca el să fi fost ucis în noaptea de duminică spre luni, iar corpul său să fi fost aruncat imediat în mare. Potrivit medicului legist care a analizat rămășițele, este posibil ca trupul să fi fost mutilat în mod deliberat cu o lamă sau cu elicea unei bărci.

Mahmoud era un oaspete într-o comunitate pentru minori neînsoțiți. El nu avea cazier judiciar, doar câteva rapoarte de bătăi cu colegii. În ultimele luni fusese îngrijit de o cooperativă locală și nu este clar cum a ajuns din Genova în regiunea Tigullio, unde a ieșit la suprafață cadavrul.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
mașina electrică ia foc în parcare

Bari, mașina electrică ia foc în parcarea supermarketului, cadavru carbonizat înăuntru, era al unei persoane cu handicap

Trufe românești confiscate pe autostradă în Italia

Trufe românești confiscate pe autostradă în Italia, valoare estimată la 170 de mii de euro