in

„Berlusconi, este vina vaccinului?” Byoblu reconstituie cele trei momente cheie și „coincidențe ciudate” (VIDEO)

Berlusconi, este vina vaccinului? Este posibil ca Silvio Berlusconi să fi contractat leucemie mielomonocitară în urma vaccinului anti-Covid ? O ipoteză care poate părea total nefondată și care, totuși, a fost avansată de fapt de Byoblu. Publicația a sugerat să se pună întrebări despre dinamica care a dus la înrăutățirea stării de sănătate a fostului premier, care s-a stins ulterior la 86 de ani, „în urma inoculării celor trei doze”.
>>> Testamentul lui Berlusconi, atât ar putea moșteni Marta Fascina, ultima sa parteneră: o cifră uriașă

Berlusconi, este vina vaccinului?

Publicația a amintit că „în septembrie 2020 Berlusconi a contractat Covid-19 la întoarcerea din vacanță din Sardinia”. După două săptămâni la spitalul San Raffaele, el părea să-și fi revenit complet, reapărând în februarie 2021 pentru a se întâlni cu Draghi la Roma, cu ocazia consultărilor pentru noul guvern.

Berlusconi, este vina vaccinului?

Blyoblu a subliniat că „la câteva zile după a doua doză a fost forțat la o spitalizare lungă, care a durat aproape o lună. Motivul oficial fusese consecințele Covid, pe care Berlusconi le depășise însă cu 6 luni mai devreme”.

În ciuda problemelor, Berlusconi a făcut apoi și a treia doză pe 20 noiembrie. Câteva zile mai târziu, a subliniat Byoblu, a fost „din nou forțat la spitalizare la San Raffaele. Potrivit unei reconstrucții detaliate a Simonei Ravizza din Corriere della Sera, leucemia fusese diagnosticată cu ocazia acelei spitalizări, la aproximativ zece zile după administrarea celei de-a treia doze de vaccin.
>>> Berlusconi lovit de o leucemie galopantă, din spital a vorbit cu liderii Forza Italia: „Țara are nevoie de noi”

Leucemie asociată cu vaccin

O coincidență temporală în sine nu suficientă, evident, pentru a se lansa în ipoteze de orice fel. Dar profesorul Marco Cosentino a subliniat la Byloblu că „baza de date europeană a reacțiilor adverse suspectate la medicamente conține în prezent 69 de rapoarte de diferite forme de leucemie asociate cu vaccinul Pfizer și 38 asociate cu vaccinul Moderna”.
>>> Berlusconi a făcut a treia doză de vaccin: „Acum e rândul tău” – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Testamentul lui Berlusconi, cât va primi Marta Fascina

Testamentul lui Berlusconi, atât ar putea moșteni Marta Fascina, ultima sa parteneră: o cifră uriașă

Apel din Italia îngropați în mormane de noroi

Apel din Italia: ”S-au trezit îngropați în mormane de noroi și apă, nimeni nu îi ajută!”