in

Român de 26 de ani, ucis în plină stradă în cartierul Torre Angela din Roma

Un român de 26 de ani, Andrei Gabriel Kondratovici, a fost găsit fără viaţă pe 28 august la Roma, într-o furgonetă parcată pe via Coribanti, în cartierul Torre Angela, la periferia de Est a Capitalei.

Macabra descoperire a fost făcută de un rezident de pe via Coribanti, care a ieşit în balconul locuinţei sale dimineaţa la ora 9. Sub ochii săi era corpul unui bărbat nemişcat prăbuşit într-o baltă de sânge în remorca unei furgonete. Carabinierii sosiţi la Torre Angela nu au putut să facă altceva decât să constate moartea violentă a tânărului, fără documente şi identificat ulterior a fi Andrei Gabriel Kondratovici, român de 26 de ani, rezident la mică distanţă de locul unde a fost găsit.

Victima era cu bustul gol şi purta pantaloni scurţi albaştri şi tenişi. Cadavrul era întins în remorca furgonetei pe o parte şi prezenta pete mari de sânge pe spate.

Au fost găsite câteva pete de sânge şi pe o stradă situată la mică distanţă de strada pe care a fost găsit, lucru care îi face să creadă pe investigatori că victima a fost înjunghiată în alt loc şi că apoi a încercat disperată să se refugieze în furgonetă, unde apoi ar fi murit din cauza rănilor. Cadavrul avea diferite răni produse de cuţit, având cel puţin trei lovituri în dreptul şoldului. Investigatorii nu exclud varianta unei dispute între conaţionali care a degenerat.

Proprietarul furgonetei este cu totul străin de cele întâmplate. Vehiculul fusese parcat de mai mult timp pe via Coribanti în aşteptarea de a fi reparat de un atelier auto. Andrei Gabriel Kondratovici, fără antecedente penale, era de trei ani domiciliat la mică distanţă de locul în care a fost comisă fapta. Lucra ocazional ca muncitor în construcţii.

Şoc şi groază la Terni: Victor Marian Iordache, împuşcat în cap, îngropat în pădure şi acoperit cu var nestins de amantul italian

Român ucis de un conațional într-o baracă la Roma. „I-am dat o lecţie”

L-a ucis cu două focuri de pistol: achitat de judecător

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Băsescu și-a reamintit de Diaspora: „România face prea puțin pentru românii din străinătate”

Sac fără fund la DRP: Întâlnirea românilor de pretutindeni a costat aproape 100.000 de euro, dublu faţă de anul trecut