in

Soprana Angela Gheorghiu, bătută de fostul soţ

Românca Angela Gheorghiu, cea mai apreciată soprană din lume, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit, după numai câteva luni de la divorţul de tenorul Roberto Alagnda, că a fost victima violenţei domestice în timpul mariajului cu acesta

Într-un interviu acordat jurnaliştilor britanici de la publicaţia “The Independent”, soprana susţine că fostul său soţ a agresat-o în repetate rânduri. Această mărturisire a făcut înconjurul lumii, mai ales că românca şi francezul, recent divorţaţi, reprezentau cel mai faimos cuplu din muzica de operă.

“Este cea mai neagră pagină din viaţa mea”

„Am fost foarte blândă cu Roberto şi am decis să divorţăm în România. Dacă făceam acest lucru în Franţa, i-ar fi fost mult mai greu lui. Am semnat doar câteva acte şi atât. A fost foarte rapid. Nu îmi doream să îmi continui relaţia cu un astfel de om”, a spus Angela Gheorghiu.

„Există mai multe lucruri pe care nu le poţi accepta de la soţul tău, iar unul dintre ele este violenţa. Ajunge! Am spus tot, am făcut tot până în ultimul moment. Mi-am spus că nu e adevărat, însă, în cele din urmă, nu am putut să accept asta. Ştiu că un astfel de om nu se va schimba niciodată”, a mai spus soprana.

„A fost violent în faţa familiei mele şi în faţa familiei sale. Am trăit aşa. Este cea mai neagră pagină din viaţa mea. Chiar dacă eşti o persoană furioasă, este inacceptabil să îi dai o palmă soţiei tale în faţa tatălui şi fratelui tău. Aceasta a fost viaţa mea”, a mai spus artista născută la Adjud, adăugând: „Am plâns atât de mult încât nu mai puteam să cânt. Prima decizie pe care am luat-o a fost să nu mai cântăm împreună. Acum am făcut mulţi paşti şi am acceptat divorţul. Mi-a ajuns. E vremea pentru onestitate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A murit Dumitru Matcovschi, poetul Basarabiei

Italia şi Spania, ţări primitoare cu imigranţii. 3,5 milioane de români, întreţinuţi de rudele din străinătate